Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αντετοκούνμπο - Κοψιάλης: Xαρίζουν σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ με θέα στην Ακρόπολη

Δείτε τις εικόνες από το εσωτερικό του

4 Ιανουαρίου 2022 22:05
Αντετοκούνμπο - Κοψιάλης: Xαρίζουν σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ με θέα στην Ακρόπολη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα ελληνικά social media έχει καθιερωθεί πλέον το να γίνονται διαγωνισμοί που χαρίζουν διάφορα δώρα, αλλά κανένα δεν είναι μεγαλύτερης αξίας από αυτό που προσφέρουν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, αφού μιλάμε για ένα σπίτι αξίας μεγαλύτερης των 100.000 ευρώ, επιπλωμένο και με θέα στην Ακρόπολη, το οποίο θα δοθεί σε έναν υπερτυχερό και θα το έχει για πάντα.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό στα ελληνικά social media και συγκεκριμένα στο Instagram, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα αδέρφια του, Θανάση, Κώστα και Αλεξ, και τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, έναν από τους πιο γνωστούς Έλληνες influencer, να κάνουν τη διαφορά με την προσφορά τους.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, λοιπόν, το δώρο για έναν υπερτυχερό είναι ένα σπίτι, ρετιρέ, επιπλωμένο, με θέα στην Ακρόπολη και με συνολική αξία που ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ. Ο διαγωνισμός γίνεται σε συνεργασία με το μεσιτικό γραφείο Greek Home και για να συμμετάσχει κάποιος σε αυτόν αρκεί να ακολουθήσει τους έξι λογαριασμούς τους στο Instagram και να κάνει ένα like.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω μόνο τον πατέρα μου, ας γύριζα να πουλάω CD...»

Συνταράσσει για άλλη μια φορά με τα λόγια του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ανέφερε πως θα έκανε τα πάντα, προκειμένου να έχει πίσω τον πατέρα του.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, που έζησε όμορφες οικογενειακές στιγμές ξανά, μίλησε στην εκπομπή Pick N Roll της Cosmote TV, με μία ερώτηση να του θέτει ένα ιδιαίτερο δίλημμα. Συγκεκριμένα, αν είχε την επιλογή να ανταλλάξει το οτιδήποτε με το πρωτάθλημα που πήρε το καλοκαίρι ως παίκτης των Μπακς, θα το έκανε; Και αν ναι, τι θα ήταν αυτό.

«Ο πατέρας μου. Θα ήθελα πίσω τον πατέρα μου. Δεν υπάρχει σκέψη σε αυτό. Πάρτε τα όλα, να γυρίσω πίσω στα Σεπόλια και να πουλάω CD. Δεν με νοιάζει. Τον πατέρα μου θέλω. Επόμενη ερώτηση».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share