Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Αυτός ο γαμπρός στήθηκε μπροστά στην παραλία να βγάλει μια φωτογραφία - Μόλις τη δείτε ολόκληρη θα "παγώσετε"

Θα πάθετε πλάκα!

27 Δεκεμβρίου 2021 12:43
Αυτός ο γαμπρός στήθηκε μπροστά στην παραλία να βγάλει μια φωτογραφία - Μόλις τη δείτε ολόκληρη θα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η φωτογραφία αυτού του μελλοντικού γαμπρού έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο από την πρώτη στιγμή. Μόλις την δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε και τον λόγο.

Όταν ένας άντρας κάνει πρόταση γάμου σε μια γυναίκα, είναι μια αξέχαστη στιγμή. Όταν όμως ένα ζευγάρι τραβάει μια απίθανη φωτογραφία για να απαθανατίσει αυτή την στιγμή και γίνεται viral; Μάλιστα δεν είναι η πρώτη ιστορία νεόνυμφων που γίνεται viral, δείτε εδώ το λόγο που ένας γαμπρός διέκοψε την τελετή.

Όταν ο Άνταμ Σούντερχαους και η Άσλει Βενέτι, πρώην μέλη ομάδας μαζορετών και οι δύο, αποφάσισαν να παντρευτούν, τράβηξαν μια τρελή φωτογραφία για να το γιορτάσουν. Σαν πρώην μαζορέτες, είχαν αναπτύξει απίστευτες ικανότητες στα ακροβατικά.

Έτσι, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τα ταλέντα τους και να στείλουν στους αγαπημένους τους μια πρωτότυπη και μοναδική φωτογραφία. Μόλις η φωτογραφία ανέβηκε, το διαδίκτυο τρελάθηκε. Μάζεψε πάνω από 22.000 like στο Facebook! Η απίστευτη αποδοχή της φωτογραφίας την έκανε μια ανάμνηση που οι δυο τους θα θυμούνται για πάντα!

Αυτός ο γαμπρός στήθηκε μπροστά στην παραλία να βγάλει μια φωτογραφία - Μόλις τη δείτε ολόκληρη θα 'παγώσετε'

Ο Άνταμ Σούντερχαους και η Άσλει Βενέτι αποφάσισαν να παντρευτούν πρόσφατα και ορκίστηκαν να βγάλουν μια αξέχαστη φωτογραφία για την οικογένεια και τους φίλους τους. Δεν περίμεναν όμως ότι θα γίνονταν viral! Το ευτυχισμένο ζευγάρι ήταν στην ομάδα των μαζορετών στο πανεπιστήμιο. Κέρδισαν αρκετά πρωταθλήματα μαζί.

Είχαν μάθει να κάνουν απίθανα σηκώματα στην ομάδα τους, έτσι σαν φόρο τιμής στο πάθος τους δημιούργησαν αυτή την απίστευτη φωτογραφία. Ο Σούντερχαους σήκωσε την αγαπημένη του ψηλά και ανέβασαν την φωτογραφία στο διαδίκτυο.

Σε μόλις 2 μέρες συγκέντρωσαν 22.000 like. Αυτή η μοναδική φωτογραφία σηματοδοτεί την έναρξη της κοινής τους ζωής. Το ζευγάρι συνεχίζει να τρελαίνει το διαδίκτυο με την φωτογραφία. Πως σας φαίνεται η απίστευτη φωτογραφία τους;

Νταής γαμπρός χαστουκίζει τη νύφη γιατί... (video)

Το βίντεο με το γαμήλιο χαστούκι κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Υποτίθεται ότι το μυστήριο και το γλέντι του γάμου αποτελούν τις πιο όμορφες στιγμές των νεόνυμφων, καθώς μοιράζονται και γιορτάζουν την αγάπη τους με τους συγγενείς και τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Ένα ζευγάρι ωστόσο μοιράστηκε και μια εξοργιστική στιγμή που όπως ήταν αναμενόμενο έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Ειδικότερα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο φαίνεται ο γαμπρός και η νύφη την ώρα που κόβουν τη γαμήλια τούρτα τους, ενώ αξίζει να διαβάσετε άλλη μια απίστευτη ιστορία όταν γαμπρός αποφάσισε να διακόψει το γάμο κατά τη διάρκεια της τελετής.

Αφού ο γαμπρός δίνει να μικρό κομμάτι στη νύφη, έρχεται η σειρά της να του προσφέρει το δικό του. Πλησιάζει με το χέρι της την τούρτα στο στόμα του άνδρα αλλά το απομακρύνει λίγο πριν το φάει, για να τον πειράξει. Τότε εκείνος της δίνει ένα χαστούκι, δυνατό αρκετά ώστε η κοπέλα να χάσει την ισορροπία της.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το ζευγάρι, πέραν του ότι ο γάμος έχει λάβει χώρα σε κάποια χώρα της κεντρικής Ασίας. Το βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει αντιδράσεις:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share