Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκαριστική αποκάλυψη από ταξιτζή! Γνωστός πολιτικός έκανε sex στο πίσω κάθισμα της κούρσας

Όλες οι γαργαλιστικές λεπτομέρειες που βγήκαν στο φως

17 Δεκεμβρίου 2021 18:18
Σοκαριστική αποκάλυψη από ταξιτζή! Γνωστός πολιτικός έκανε sex στο πίσω κάθισμα της κούρσας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο θρυλικός μαχητής του MMA, Τίτο Ορτίθ και νυν πολιτικός βρίσκεται στο επίκεντρο των αμερικανικών ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες αφού αποχαιρετά το UFC. Οι περισσότεροι τον θυμήθηκαν για την πικάντικη ιστορία ενός ταξιτζή.

Για άγνωστο λόγο, αυτός ο άντρας αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία του με το κοινό και να πει πώς ο Τίτο έκανε σεξ στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του. Ο Τίτο Ορτίθ είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά με την ηθοποιό Άμπερ Νικόλ Μίλερ.

«Η πρώτη ερώτηση που μου κάνουν είναι αν οδηγούσα διασημότητες σε ταξί και αν έκαναν έρωτα μέσα. Η απάντηση είναι ναι και θα σας πω μια ιστορία που περιλαμβάνει και τα δύο. Δεν είμαι γνώστης του MMA, αλλά αναγνώρισα τον Τίτο Ορτίθ όταν μπήκε στο αμάξι μου. Κυρίως επειδή ζει στην παραλία Χάντινγκτον και είναι γνωστός για τις καλές συμβουλές. Μπήκε με μια υπέροχη ξανθιά που φορούσε ένα λευκό φόρεμα και γιγάντιο ψεύτικο στήθος. Πήγαιναν στο Χόλιγουντ. Λόγω του μποτιλιαρίσματος, ταξιδέψαμε εκεί για μιάμιση ώρα» ξεκίνησε η ιστορία του ταξιτζή.

«Μόλις ντύθηκε, μου έδωσε 300 δολάρια και έφυγε»

Ο ηλικιωμένος οδηγός από την Καλιφόρνια συνέχισε την ιστορία του λέγοντας: «Δεν έχουμε βγει ακόμα στον αυτοκινητόδρομο, και οι δυο τους έχουν αρχίσει να κάνουν έρωτα. Το να είσαι ταξιτζής είναι περίεργο πράγμα, γιατί σε βλέπουν ως εμπόρευμα. ο Ορτίθ ήταν ευγενικός όταν μπήκε στο ταξί, δεν ρώτησε τίποτα. Οι... ψεύτικες ξανθιές δεν είναι του τύπου μου, αλλά αυτή ήταν πραγματικά όμορφη. Αν ήμουν στη θέση του, θα τελείωνα σε πέντε δευτερόλεπτα. Όχι όμως ο Τίτο. Τέτοια αντοχή δεν έχω ξαναδεί. Δεν άντεξε για 90 λεπτά. Ούτε "τελείωσε τη δουλειά" όταν τους είπα ότι ήμασταν κοντά στο ξενοδοχείο. Μόλις ντύθηκε, μου έδωσε 300 δολάρια και έφυγε. Ήταν υπέροχο, γιατί μετά από αυτά δεν χρειάστηκε να καθαρίσω τίποτα» είπε ο ταξιτζής.

Ο Τίτο Ορτίθ είναι ένας Αμερικανός αθλητών μικτών πολεμικών τεχνών και πολιτικός. Είναι περισσότερο γνωστός για τις θητείες του στο Ultimate Fighting Championship (UFC), όπου είναι πρώην πρωταθλητής ελαφρών βαρέων βαρών έχοντας τον τίτλο από τις 14 Απριλίου 2000 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2003.

Νικητής στις εκλογές

Στις 5 Νοεμβρίου 2020, ανακοινώθηκε ως ένας από τους νικητές των εκλογών του δημοτικού συμβουλίου του Χάντινγκτον Μπιτς και έγινε προσωρινός Δήμαρχος. Ορκίστηκε στα καθήκοντά του στις 7 Δεκεμβρίου 2020, παραιτήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο λιγότερο από έξι μήνες αργότερα, την 1η Ιουνίου 2021.

Ο Τίτο Ορτίθ έγινε viral στην Αμερική επειδή μετά από δεκαπέντε χρόνια στον επαγγελματικό κλάδο, θα πάρει την συνταξιοδότησή του στις 7 Ιουλίου στο UFC 148.

«Πάλεψα για 15 χρόνια, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να φύγω. Θέλω να αποδείξω για τελευταία φορά ότι είμαι ένας από τους δέκα καλύτερους μαχητές στην κατηγορία βάρους μου. Έχω προετοιμαστεί για τον αγώνα της ζωής μου. Περίμενα δεκαπέντε χρόνια για να παλέψω τώρα τα τελευταία δεκαπέντε λεπτά. Τις τελευταίες μέρες πριν από τον αγώνα θα απολαύσω όσο το δυνατόν περισσότερο και θα δείξω πόσο σημαντικό είναι το άθλημα και το UFC για μένα» ανέφερε.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share