Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μετά το γάμο όλοι άρχισαν να απομακρύνονται από την νύφη - Ο λόγος θα σας κάνει να «λιώσετε»

Απίστευτο περιστατικό!

13 Δεκεμβρίου 2021 15:39
Μετά το γάμο όλοι άρχισαν να απομακρύνονται από την νύφη - Ο λόγος θα σας κάνει να «λιώσετε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάθε γάμος αποτελεί και... μια ιστορία ξεχωριστή, με την νύφη και τον γαμπρό να επιχειρούν να είναι τα πάντα τέλεια, κάτι που φυσικά δε συμβαίνει, με αποτέλεσμα να συζητάμε στο τέλος όσα απρόοπτα συμβαίνουν.

Αυτό είχε γίνει και σε ένα γάμο, όπου όλα είχαν όντως κυλήσει εξαιρετικά, με άπαντες να χαίρονται την τελετή και το γλέντι αργότερα. Το πρόβλημα, όμως, εντοπίστηκε στο τέλος και είχε σχέση με την νύφη, η οποία είχε λόγο να θέλει να απομακρύνει τους πάντες από κοντά της.

Ιδρώτας στον χορό νύφης και γαμπρού

Μην την αγγίζετε γιατί...

Όπως ομολογεί η ίδια, δε σταμάτησε ποτέ να χορεύει στην ώρα του γλεντιού. Όταν, μάλιστα, χόρεψε μαζί με τον άνδρα της, το έκανε με τέτοιο πάθος, ώστε να είναι στη συνέχεια... μούσκεμα στην πλάτη της από τον ιδρώτα.

Η ίδια προσπάθησε να προειδοποιήσει όσους έφευγαν από το γλέντι, μετά το γάμο, να μείνουν μακριά της και να μην την αγγίζουν, καθώς δεν είναι και η πιο ωραία αίσθηση. Όσοι δεν πρόλαβαν να λάβουν την προειδοποίηση, βέβαια, την άγγιξαν και... έφυγαν τρέχοντας, με μια άλλη ιστορία γιαγιάς νύφης να προκαλεί αίσθηση.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share