Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Δημοσίευσε μία φωτογραφία της κόρης της και 2 λεπτά αργότερα ήταν νεκρή… Πρέπει να το δείτε όλοι

Ιστορία που κόβει την ανάσα

10 Δεκεμβρίου 2021 16:04
Δημοσίευσε μία φωτογραφία της κόρης της και 2 λεπτά αργότερα ήταν νεκρή… Πρέπει να το δείτε όλοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Viral: Πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη δει αυτό το βίντεο, αλλά είναι κάτι που αφορά ΟΛΟ τον πλανήτη καθώς αυτό το μήνυμα μπορεί να σώσει ζωές.

Το να χρησιμοποιείς το κινητό σου κατά τη διάρκεια της οδήγησης είναι σαν εκείνα τα μικρά, άτακτα πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις, αλλά δε μπορείς να αντισταθείς. Δυστυχώς ζούμε σε μία εποχή που για να νιώθεις “ζωντανός” πρέπει να είσαι συνεχώς online…

Στην τελική όσο σίγουροι κι αν είστε για τις ικανότητές σας στο multitasking, δεν πρέπει ΠΟΤΕ να χρησιμοποιείτε το κινητό όταν οδηγείτε. Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα άρθρα όπως αυτό εδώ, λίγα δευτερόλεπτα αρκούν για το μοιραίο.

Κάμερα κατέγραψε ηλικιωμένο άνδρα να κουβαλάει το σκύλο στην πλάτη του - Ο λόγος ραγίζει καρδιές

Το Athensmagazine.gr, μετά το τρομερό βίντεο με το σκύλο και το μωρό, θα σας παρουσιάσει μια συγκινητική ιστορία που σίγουρα θα σας αφήσει άφωνους, καθώς ένας ηλικιωμένος άνδρας έκανε κάτι απίστευτο με το σκύλο της φωτογραφίας.

Συγκεκριμένα, αυτή η φωτογραφία που δείχνει την αγάπη ενός άνδρα για το σκύλο του, κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο και γίνεται viral.

Ο άνδρας κουβαλάει το σκυλί στην πλάτη του, ώστε το κατοικίδιο του να μην κάψει τα πόδια του. Ο ίδιος είναι από το Μεξικό και πιάστηκε από την κάμερα του Carlos Alberto Lizcano. Ο Carlos μοιράστηκε την εικόνα στα κοινωνικά του δίκτυα και η φωτογραφία σύντομα έγινε viral.

Εντυπωσιασμένος, ο Carlos ρώτησε τον άνδρα γιατί το έκανε. Η απάντηση ήταν απλή:

'Τον ρώτησα γιατί μετέφερε το σκύλο στην πλάτη του και απάντησε: "Επειδή η άσφαλτος καίει τα πόδια του και δεν μπορεί να περπατήσει", έγραψε ο Carlos στη φωτογραφία την στιγμή που κουβαλούσε τον καλύτερο φίλο του.

Η φωτογραφία του Carlos άγγιξε περισσότερους από 110 χιλιάδες ανθρώπους, όταν δημοσιεύτηκε στο Facebook. Η στάση του ηλικιωμένου άνδρα χρησιμεύει ως προειδοποίηση σε πολλούς ανθρώπους που συνήθως βγάζουν τα κατοικίδια ζώα τους για μια βόλτα στο δρόμο κατά τη διάρκεια καυτών ηλιόλουστων ωρών.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share