Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022

Αυτός ο σκύλος σώζεται τελευταία στιγμή όταν ο κτηνίατρος...

Απίστευτη ιστορία!

28 Νοεμβρίου 2021 16:07
Αυτός ο σκύλος σώζεται τελευταία στιγμή όταν ο κτηνίατρος...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν στους ιδιοκτήτες ενός επτά μηνών κουταβιού Τζακ Ράσελ δόθηκε ένας λογαριασμός 6.000 λιρών για κτηνίατρο, αναγκάστηκαν να πάρουν τη δύσκολη απόφαση να του κάνουν ευθανασία. Την ίδια στιγμή, σε αυτό το αδέσποτο σκυλάκι, βάζουν κρυφή κάμερα και αυτό που ανακαλύπτουν τους ραγίζει τη καρδιά.

Το κουτάβι, ο Milo, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και υπέστη τέσσερα κατάγματα στη λεκάνη.

Μεταφέρθηκε κατευθείαν σε κτηνίατρο έκτακτης ανάγκης όπου πάρθηκε η απόφαση, αλλά ένας κτηνίατρος ρώτησε αν θα μπορούσαν να βρουν μια θέση για τον Milo σε ένα κέντρο διάσωσης.

Το Cardiff Dogs Home συμφώνησε αμέσως να τον πάρει.

Αφού δημοσίευσαν έκκληση στη σελίδα τους στο Facebook για να συγκεντρώσουν χρήματα για τη χειρουργική επέμβαση του Milo, ένας άλλος κτηνίατρος ήρθε σε επαφή και προσφέρθηκε να τον βοηθήσει χωρίς να χρεωθεί το κέντρο διάσωσης.

Ο Milo είναι σταθερός και έχει 24ωρη φροντίδα, αλλά χρειάζεται πολύπλοκη χειρουργική επέμβαση για να διορθωθούν τέσσερα κατάγματα της πυέλου που υπέστησαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

σκυλιά-1

Με νέο ιδιοκτήτη πάντως έναν κτηνίατρο, αναμένεται να είναι μια χαρά.

Το κέντρο διάσωσης είχε ήδη συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό χρημάτων για τον Milo, και έκανε μια δήλωση λέγοντας ότι είτε θα μπορούσε να γίνει επιστροφή χρημάτων, είτε τα χρήματα θα πήγαιναν για να βοηθήσουν ένα άλλο κουτάβι που είχε πάρει πρόσφατα με το όνομα Daphne.

Η Δάφνη, τεσσάρων εβδομάδων, βρέθηκε αδέσποτη και καλυμμένη με ακάρεα

Το κουτάβι τεσσάρων εβδομάδων πιστεύεται ότι είναι ένας Τζακ Ράσελ που διασταυρώθηκε με ένα Corgi.

Την έφεραν μέλη του κοινού αφού βρέθηκε γεμάτη ακάρεα με επώδυνη φαγούρα στο δέρμα.

Ως αποτέλεσμα, έχει φαλακρά μπαλώματα στο πρόσωπο και το σώμα της και τα περιττά χρήματα θα διατεθούν για τη συνεχή φροντίδα της.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share