Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022

Συγκλονιστική ιστορία! Μάνα φρόντιζε τον ανάπηρο γιό της ώσπου...

Απίστευτη ιστορία!

27 Νοεμβρίου 2021 18:00
Συγκλονιστική ιστορία! Μάνα φρόντιζε τον ανάπηρο γιό της ώσπου...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία της μητέρας που φρόντιζε τον γιο της, έναν άνθρωπο με ειδικές ανάγκες, και έφυγε από τη ζωή στα 101 της χρόνια. Πρόκειται για την Meliah Md Diah. Δείτε την αντίδραση της όταν της είπε η εγγονή της ότι την απατά ο άνδρας της.

Η μητέρα φρόντιζε το γιο της, Abdul Rahman Saud, για 63 χρόνια από την πρώτη στιγμή της γέννησής του και παρόλο που τα μάτια της είχαν δει πολλά, αυτή ήταν η ζωή της και η δύναμή της. Οι συγγενείς της λένε ότι αν για κάτι ήταν περήφανη, ήταν για τον γιο της.

ΙΣΤΟΡΊΑ-ΑΓΆΠΗΣ

Η μητέρα πέθανε από φυσικά αίτια κατά τη διάρκεια κάποιας νύχτας, αφότου τάισε τον γιο της το τελευταίο γεύμα ρύζι. Την ανακάλυψε ένας συγγενής που ζούσε κοντά στη μάνα και τον γιο, στη Μαλαισία.

Οι υπόλοιποι συγγενείς φροντίζουν τώρα τον γιο της, ο οποίος έχει κατανοήσει τι συνέβη και έχει κλειστεί στον εαυτό του.

Η αγάπη για το παιδί της, η δύναμή της, το κουράγιο και το πνεύμα της, που αποτυπώνονται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για όλους μας.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share