Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Νύφη την ημέρα του γάμου της φερόταν «τρελά» και πήγε στο γιατρό - Μόλις κοίταξε το κεφάλι της... έμεινε «κάγκελο» (Video)

Ανατριχιαστικό

25 Νοεμβρίου 2021 14:53
Νύφη την ημέρα του γάμου της φερόταν «τρελά» και πήγε στο γιατρό - Μόλις κοίταξε το κεφάλι της... έμεινε «κάγκελο» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νύφη την ημέρα του γάμου της φερόταν «τρελά» και αποφάσισε να πάει στο γιατρό. Μόλις κοίταξε το κεφάλι της... έμεινε «κάγκελο»! Επίσης, δείτε εδώ τον χειρότερο γάμο της ιστορίας, μιας και μπορεί η νύφη λιποθύμησε, αλλά ο γαμπρός έκανε κάτι, που δε βοηθούσε καθόλου την κατάσταση.

Η Kelly ήταν έτοιμη να παντρευτεί, αλλά αναγκάστηκε να κάνει μια απροσδόκητη στάση στο νοσοκομείο. Η μητέρα της Kelly είπε στον Δρ Panacek ότι η κόρη της βίωνε άγχος και ψευδαισθήσεις. Ίσως ήταν ο πανικός του γάμου που ξέφυγε από τον έλεγχο. Όποια και αν ήταν η αιτία, η μητέρα της νύφης σκέφτηκε ότι είχε τρελαθεί και ζητούσε έναν ψυχίατρο να την αξιολογήσει εγκαίρως για το γάμο.

Αλλά ο Δρ Panacek δεν νομίζε ότι ήταν ένα ψυχιατρικό πρόβλημα. Απλά, όταν η Kelly είπε ότι τα πράγματα χειροτερεύουν, ο Δρ Panacek της ζήτησε να μείνει ακίνητη ενώ επιθεώρησε το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής της. «Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν», είπε.

Ανακάλυψε την πραγματική αιτία πίσω από τα παράπονα της νύφης, και όπως αποδείχθηκε, η Kelly δεν ήταν τρελή. Ο Δρ Panacek τράβηξε από το κεφάλι της Kelly μια προνύμφη αλογόμυγας μήκους ενός εκατοστού που μεγάλωνε σε ένα τραύμα στο κρανίο της.

Διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη - Οι αντιδράσεις της νύφης και των καλεσμένων... (Video)

Κατά τη διάρκεια ενός γάμου ο γαμπρός διέκοψε το μυστήριο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη. Οι αντιδράσεις της νύφης και των καλεσμένων... συγκλονιστικές.

Αυτός ο γαμπρός μοιράστηκε τα συναισθήματά του και συγκίνησε πολύ κόσμο – αν και δεν ήταν για την γυναίκα που παντρευόταν. Εκτός από την δέσμευσή του στην γυναίκα του, Jessica, δεσμευόταν και προς την κόρη της, Giovanna, Η μικρή Giovanna είναι μόλις 8 χρονών.

Το να βλέπει την μητέρα της να παντρεύεται τον έρωτα της ζωής της ήταν το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής της μέχρι τώρα. Τώρα, δέχτηκε τους όρκους από τον νέο της πατέρα με πολύ χαρά. Επίσης, δείτε εδώ τον γάμο της χρονιάς! Η νύφη πλησιάζει το γαμπρό και... Η συνέχεια ξεπερνά κάθε φαντασία

Αφού αντάλλαξε όρκους με την γυναίκα του, κοίταξε προς το μέρος της Giovanna και της ζήτησε να πλησιάσει. Άρχισε να λέει όλα εκείνα που πίστευε πως θα έπρεπε να κάνει σαν πατέρας της.

“Εάν ζητούσα κάτι από τον Θεό, θα ήταν να μου δώσει εσένα για κόρη… Θα ήμουν ο πιο περήφανος πατέρας στον κόσμο, αν είχα μία τόσο όμορφη, έξυπνη και μορφωμένη κόρη όπως εσύ.” Εκείνη χαμογέλασε με ένα πολύ πλατύ χαμόγελο.

“Επίσης, σου δίνω την αγάπη μου, την φροντίδα μου και θα σε προστατεύω για πάντα.” Ο Jefferson την κοίταξε στα μάτια και υποσχέθηκε να την αγαπάει για πάντα και να την προστατεύει, όπως το υποσχέθηκε και στην μητέρα της.

Όσοι ήταν στην τελετή δάκρυσαν από συγκίνηση. Τότε, η μικρή Giovanna πήρε το μικρόφωνο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αυτή την συγκινητική στιγμή:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share