Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021

Την ώρα που η νύφη χόρευε με τον πατέρα της έγινε το απίστευτο - Έμειναν όλοι έντρομοι

Τι συνέβη;

23 Νοεμβρίου 2021 15:10
Την ώρα που η νύφη χόρευε με τον πατέρα της έγινε το απίστευτο - Έμειναν όλοι έντρομοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές φορές οι γάμοι έχουν να μας προσφέρουν περιστατικά, τα οποία δεν φεύγουν εύκολα από τη μνήμη μας, κατά κύριο λόγο όμως... καταστροφικά για το ζευγάρι, που θέλει τα πάντα στην εντέλεια.

Το ίδιο κόντεψε να συμβεί και σε ένα γάμο, όπου η νύφη και ο γαμπρός έμοιαζαν απόλυτα ευτυχισμένοι. Ένα... τεχνικό πρόβλημα, ωστόσο, προέκυψε όταν εκείνη και ο πατέρας της αποφάσισαν να σηκωθούν στο γαμήλιο τραπέζι και να χορέψουν, συγκινώντας τους καλεσμένους.

Απρόοπτο στον χορό πατέρα και νύφης

Πετώντας τα παπούτσια...

Το θέμα της νύφης, όμως, δεν ήταν η συγκίνηση. Η ίδια ταλαιπωρείτο από τα γαμήλια παπούτσια της, τα οποία ήταν πολύ μεγάλα και την ενοχλούσαν, αναζητώντας τρόπο να τα ξεφορτωθεί από πάνω της και αποφασίζοντας... να τα πετάξει.

Το αποτέλεσμα ήταν τα παπούτσια αυτά να... προσγειωθούν προς άλλη κατεύθυνση το καθένα. Το πρώτο βρέθηκε σε μια καρέκλα και το δεύτερο χάθηκε μέσα στον χώρο της τελετής, κοντεύοντας να χτυπήσει δύο καλεσμένους. Κανείς, όμως, δεν χτυπήθηκε τελικά και απαντες γέλασαν, με την νύφη να ζητά επανειλημμένα συγγνώμη, με ένα ακόμη φοβερό περιστατικό να συμβαίνει σε άλλη περίπτωση.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share