Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

Αυτός ο σκύλος βρήκε την ευτυχία μετά από 13 χρόνια όταν...

H πιο τρυφερή και συγκινητική ιστορία που ακούσαμε σήμερα

19 Νοεμβρίου 2021 15:10
Αυτός ο σκύλος βρήκε την ευτυχία μετά από 13 χρόνια όταν...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν 13 χρόνια ακουγόταν σε ένα κάδο σκουπιδιών στον Παλαιό Αλιμο επίμονο κλάμα κουταβιού. Ήταν ένα μπεζ πανέμορφο αρσενικό κουταβάκι. Να σας ενημερώσουμε σε αυτό το σημείο, ότι επικηρύχθηκε ο δράστης που φαίνεται να βίασε το κουτάβι στην Αλεξανδρούπολη.

Οι ελάχιστοι κάτοικοι της περιοχής τον μάζεψαν,τον φρόντισαν και τον κράτησαν στην πυλωτή της πολυκατοικίας τους. Έμαθε να ζει εκεί, να λιάζεται έξω απο την πόρτα τους , να κάνει βόλτες στην περιοχή, να πηγαίνει για λιχουδιές στους υπαλλήλους του κοντινού χώρου καθαριότητας του Δήμου Αλίμου και να θεωρεί όλους τους κατοίκους της γειτονιάς, οικογένεια του.

Με τα χρόνια η περιοχή άλλαξε, γέμισε πολυκατοικίες, αυτοκίνητα, φορτηγά, ποδήλατα και περαστικούς που δεν γνώριζαν τον Ιάσονα και έτσι το φοβικό σκυλάκι που είχε γίνει πλέον ένας σκύλος πάνω απο 30 κιλά, έγινε η αφορμή πολλών παραπόνων και διενέξεων στη γειτονιά.

κουτάβι-1

Πολλοί απαίτησαν απο τον Δήμο να απομακρύνει άμεσα τον σκύλο απο εκεί και άλλοι ζήτησαν να παραμείνει. Η οικογένεια Αργυράκη που τον αγαπούσε και τον φρόντιζε απο μικρό κουταβάκι, έκανε το μεγάλο βήμα και έτσι σε συνεργασία με την κα. Μ.Μουτσάτσου απο το ΣΑΖΑ, την εκπαιδεύτρια Jo Ann Foltz και μέλη της οικογένειας Αργυράκη κατάφεραν σιγά σιγά να πείσουν τον Ιάσονα να μπει για πρώτη φορα στη ζωή του, μέσα σε κλειστό χώρο και μάλιστα μέσα σε διαμέρισμα.

Ο Ιάσονας παρά τα 13 χρόνια ελεύθερης ζωής, προσαρμόστηκε εύκολα και έτσι ζει εδω και ένα μήνα περίπου μέσα στην ζεστασιά και την θαλπωρή της οικογένειας που τον υπεραγαπά και τον φροντίζει. Πολλά συγχαρητήρια στην οικογένεια Αργυράκη απο παππού & γιαγιά μέχρι και εγγόνια που άνοιξαν το σπίτι τους με πολύ αγάπη σε ένα ηλικιωμένο σκύλο. Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και άλλοι….ΣΑΖΑ Υιοθεσίες αδέσποτων ζώων Αλίμου

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share