Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πριν από το γάμο συνέβη κάτι τραγικό στην νύφη: Κι όμως, μετά από λίγο... έλιωσε στα γέλια

Τι είχε συμβεί;

27 Οκτωβρίου 2021 14:39
Πριν από το γάμο συνέβη κάτι τραγικό στην νύφη: Κι όμως, μετά από λίγο... έλιωσε στα γέλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα... ευτράπελα σε γάμους ποτέ δε λείπουν και πάντοτε γίνονται γνωστά, με ορισμένες ιστορίες να έχουν καταφέρει να έχουν το στοιχείο της τραγωδίας και του χιούμορ ταυτόχρονα.

Αυτή είναι η περίπτωση, όπου η νύφη είχε έρθει από την απόλυτη καταστροφή σε σημείο να... πλαντάξει από τα γέλια. Τι είχε συμβεί, όμως, και ξεχάστηκε αναφορικά με το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε;

Από το σοκ... στο άφθονο γέλιο

Ξεκινώντας από την αρχή, η εν λόγω νύφη διαπίστωσε λίγο πριν πάει στο γάμο της, ότι ξεκίνησε η περίοδός της, με αποτέλεσμα να ματώσει το νυφικό της, αφού μάλλον δεν περίμενε να αδιαθετήσει εκείνη τη μέρα. Οι αδελφές της, φυσικά, προσπάθησαν να καλύψουν αυτό που συνέβη και επιχείρησαν να την κρύψουν, προτού το πάρει κανείς είδηση.

Η αδιάθετη νύφη

Σε εκείνο το σημείο, όμως, ένας εκ των καλεσμένων... πετάχτηκε με μια απίστευτη ατάκα. «Τουλάχιστον ξέρουμε πως δε θα έχουμε εγκυμοσύνη του μήνα του μέλιτος», ανέφερε, με αποτέλεσμα η κοπέλα να ξεχάσει προσωρινά το πρόβλημά της και να... δακρύσει από τα γέλια με αυτό που άκουσε, με την ιστορία μιας ετοιμοθάνατης νύφης παράλληλα να συγκλονίζει.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share