Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

156 σκύλοι ήταν κλεισμένοι στο κλουβιά τους για καιρό - Μόλις τους έβγαλαν έγινε το απίστευτο

Έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη

17 Οκτωβρίου 2021 14:10
156 σκύλοι ήταν κλεισμένοι στο κλουβιά τους για καιρό - Μόλις τους έβγαλαν έγινε το απίστευτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά περιστατικά με σκύλους μας έχουν κάνει να ξεκαρδιστούμε και άλλα να στενοχωρηθούμε, αν και είναι σίγουρο πως με το τελευταίο θα συγκινηθείτε και θα εξοργιστείτε.

Συγκεκριμένα, στην φοβερή αυτή στιγμή, 156 σκύλοι βλέπουν το φως του ήλιου για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωσή τους από μια εγκατάσταση που γίνονται δοκιμές σε ζώα στην Ινδία απαθανάτισε ο φακός.

Η φρίκη που ζούσαν οι σκύλοι στην Ινδία

Τα σκυλιά, ως επί το πλείστον ηλικίας 2 έως 5 ετών γεννήθηκαν και εκτράφηκαν στο εργαστήριο, όπου κρατήθηκαν σε μικρά κλουβιά και τους δινόταν ελάχιστη τροφή, με ένα ακόμη περιστατικό σκύλου με λουκάνικο να μας κάνει να... τρελαθούμε.

Σκύλοι στην Ινδία

Ακτιβιστές ζώων από μια μη κυβερνητική οργάνωση της Ινδίας που φροντίζουν για την εξάλειψη της κακομεταχείρισης των ζώων βοήθησαν στην απελευθέρωσή τους από το εργαστήριο που βρίσκεται στην πόλη του Bangalore.

Τα σκυλιά βλέπουν για πρώτη φορά το φως του ήλιου και η αντίδρασή τους είναι μοναδική. Μερικά δεν μπορούσαν ούτε καν να περπατήσουν σωστά και ταλαντεύονταν, δεδομένου ότι δεν είχαν ξαναπερπατήσει!

Απελευθέρωση σκύλου

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share