Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία Μπάλλος: Viral τύπος περπάτησε πάνω σε σκάλα για να φτάσει στο αυτοκίνητό του!

Απίστευτος!

15 Οκτωβρίου 2021 10:53
Κακοκαιρία Μπάλλος: Viral τύπος περπάτησε πάνω σε σκάλα για να φτάσει στο αυτοκίνητό του!

Απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα προκαλώντας κύμα σχολίων. Ενδεικτικό της κατάστασης χάους που έχει επιφέρει η κακοκαιρία σε πολλούς δρόμους του Λεκανοπεδίου, μετατρέποντάς τους σε ποτάμια, το βίντεο που δείχνει έναν άντρα να προσπαθεί να φτάσει... σώος από τα νερά στο αυτοκίνητό του.

Ο προνοητικός οδηγός κατάφερε να μην βυθιστεί, χρησιμοποιώντας ψηλή σκάλα, πάνω στην οποία ανέβηκε για να διασχίσει το δρόμο.

Όπως φαίνεται, τα κατάφερε με απόλυτη επιτυχία.

Το βίντεο ανέβασε στο Twitter ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός.

«Φοβάμαι», ούρλιαζαν οι επιβάτες του λεωφορείου στη Ποσειδώνος!

Τα νερά που συγκεντρώθηκαν ήταν αρκετά, «βυθίζοντας» το λεωφορείο, ωστόσο οι επιβάτες πρόλαβαν να απομακρυνθούν, αν και αρκετοί ήταν εκείνοι που φοβήθηκαν για τη ζωή τους.

Ένα λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Βούλα εγκλωβίστηκε σε υπόγεια διάβαση στην παλαιά Λεωφόρο Ποσειδώνος στις Τζιτζιφιές με αποτέλεσμα να γεμίσει με νερά, λόγω της κακοκαιρίας.

Στο συγκεκριμένο σημείο υπήρξαν πολλά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας, με τα νερά να φτάνουν σε αρκετά μεγάλο ύψος, ενώ σταμάτησε για κάποιες ώρες και η κυκλοφορία.

Οι επιβάτες σχημάτισαν «αλυσίδα» για να καταφέρουν να βγουν και όπως ακούγεται στο βίντεο που προβλήθηκε σε ρεπορτάζ του Mega, οι επιβάτες φωνάζουν: «Να κάνουμε αλυσίδα ρε παιδιά, δεν ξέρω».

Μάλιστα μια γυναίκα ακούγεται να λέει «φοβάμαι». «Ας ελπίσουμε πως θα πάνε όλα καλά», λέει ένας άλλος επιβάτης.

Τα στιγμιότυπα είναι απίστευτα, ενώ η αγωνία των επιβατών για να βγουν σε ασφαλές σημείο είναι εμφανής.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share