Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πρόταση γάμου που παραλίγο να καταλήξει σε φιάσκο - Το «παγωμένο» ύφος της κοπέλας (Video)

Πήγε η ψυχή του στην κούλουρη

10 Οκτωβρίου 2021 15:26
Πρόταση γάμου που παραλίγο να καταλήξει σε φιάσκο - Το «παγωμένο» ύφος της κοπέλας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας Αμερικανός τουρίστας στα Χανιά αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του με έναν πολύ ρομαντικό τρόπο. Ωστόσο, η αντίδραση της κοπέλας δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς, με αποτέλεσμα να υπάρχει αγωνία μέχρι να πει το «ναι».

Πως έγιναν όλα; Βγήκαν οι δυο τους για φαγητό, ήπιαν τις μπύρες τους και την ώρα που σηκώθηκαν για να φύγουν, έκανε την κίνησή του. Εκείνος γονάτισε μπροστά της και έβγαλε από την τσέπη του ένα μονόπετρο, ζητώντας να τον παντρευτεί.

Εκεί, προφανώς και δεν περίμενε κάτι τέτοιο, είχε μείνει να τον κοιτάζει με μία αμηχανία, με αποτέλεσμα ο άνδρας, αλλά και όσοι παρακολουθούσαν το σκηνικό να νιώσουν κάπως άβολα, θεωρώντας πως δεν θα απαντήσει καταφατικά.

Τελικά μετά από μερικά δευτερόλεπτα αγωνίας, είπε το «ναι» -αν και εξακολουθούσε να έχει το «παγωμένο» ύφος-, με το ζευγάρι να ανταλλάζει φιλιά. Ενώ, στην Πορτογαλία ένας γαμπρός αποφάσισε να διακόψει τον ίδιο του τον γάμο και να παραδεχτεί μπροστά στη νύφη την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα.

Η νύφη και ο γαμπρός έκατσαν μπροστά στη γαμήλια τούρτα για φωτογραφία - Έμειναν άναυδοι με αυτό που είδαν να συμβαίνει

Δεν είναι και λίγα τα περιστατικά από γάμους, που... γράφουν ιστορία, καθώς τα απρόοπτα πάντοτε συμβαίνουν, προκαλώντας φοβερό γέλιο, αν και δεν πρόκειται για τις καλύτερες στιγμές της νύφης και του γαμπρού.

Σε μία από αυτές, όλα έβαιναν εξαιρετικά και το ζευγάρι βρισκόταν σε πελάγη ευτυχίας, την οποία και μοιραζόταν με τους καλεσμένους του. Σε κάποια στιγμή, μάλιστα, πήγαν να κόψουν τη γαμήλια τούρτα, αλλά πρώτα ο γαμπρός και η νύφη έκατσαν μπροστά της για μερικές φωτογραφίες.

Κοπή τούρτας στο γάμο

Η... παρέμβαση της θείας

Τότε, όμως, έγινε κάτι εξαιρετικά απρόοπτο. Συγκεκριμένα, η θεία της και ο σύντροφός της νόμισαν, ότι ήταν η ώρα να κοπεί η τούρτα, μην καταλαβαίνοντας το τι έκανε το ζευγάρι. Με αυτό τον τρόπο, την έκοψαν και άρχισαν να τη μοιράζουν, στερώντας από τους νεόνυμφους τις φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη στιγμή, ενώ σε έναν άλλο γάμο ο γαμπρός σοκαρίστηκε με αυτό που έκανε η σύζυγός του.

TAGS
 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share