Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Τσάμπα πράγμα: Με 750 ευρώ τρως... μπριζολάρα από τον Salt Bae

Η φωτογραφία που έγινε viral

28 Σεπτεμβρίου 2021 15:02
Τσάμπα πράγμα: Με 750 ευρώ τρως... μπριζολάρα από τον Salt Bae
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το φαγητό του Salt Bae είναι γνωστό πως είναι... για αρχόντους, με την μπριζόλα του να είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο, τόσο για την νοστιμιά όσο και για την τιμή της.

Ο γνωστός μάγειρας άνοιξε νέο εστιατόριο, μάλιστα, στο Λονδίνο και η απόδειξη με τις τιμές που κυκλοφόρησε, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, τη στιγμή που ένα ελληνικό εστιατόριο ξεχώρισε για μια εκπληκτική του κίνηση.

Η απόδειξη από το εστιατόριο του Salt Bae που έγινε viral

Αφορμή αποτέλεσε μία απόδειξη από αυτό που ανέβασε χρήστης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, με το τελικό ποσό να προκαλεί ίλιγγο, καθώς φτάνει τις 1.812 λίρες που αντιστοιχούν σε 2.113 ευρώ.

Μπορεί όσοι επισκέπτονται το εστιατόριο στο Knightsbridge να γνωρίζουν τί τους περιμένει, αλλά όπως και να το κάνουμε κάποια πράγματα προκαλούν εντύπωση.

Όπως για παράδειγμα η μεγάλη Tomahak που κοστίζει 734 ευρώ, τα αναψυκτικά που κάνουν 10 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το τσάι είναι δωρεάν.

Το πιο επιτυχημένο σχόλιο, το έκανε κάποιος που έγραψε: «Είναι πιο φθηνό να πάρεις το αεροπλάνο και να φας στο εστιατόριό του Salt Bae στην Τουρκία, παρά σε αυτό του Λονδίνου. 9 λίρες για ένα Red Bull. 630 λίρες για μία Tomahak. Όχι ευχαριστώ».

Ένας άλλος ρώτησε: «Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μία μπριζόλα να κάνει 630 λίρες», για να λάβει την απάντηση: «Γιατί σε πάνε βόλτα με ελικόπτερο για να δεις που μεγάλωσε».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share