Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Ζευγάρι έκανε σ@ξ στο μπαλκόνι και η κοπέλα έπεσε και προσγειώθηκε σε αυτοκίνητο!

Βίντεο που κόβει την ανάσα!

27 Σεπτεμβρίου 2021 11:10
Ζευγάρι έκανε σ@ξ στο μπαλκόνι και η κοπέλα έπεσε και προσγειώθηκε σε αυτοκίνητο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα περιστατικό που εκτυλίχθηκε στην Ταϊπέι στις 5 Σεπτεμβρίου και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας έχει γίνει viral, με ένα ζευγάρι να κάνει σεξ στο μπαλκόνι και την κοπέλα να πέφτει, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, και να προσγειώνεται σε αυτοκίνητο!

Η γυναίκα, που τραυματίστηκε ελαφρά στην πλάτη, «έσκασε» με τα πόδια στην οροφή του οχήματος και του προκάλεσε μεγάλες ζημιές, με το ζευγάρι να αποζημιώνει τον ιδιοκτήτη - που ήταν ένοικος της πολυκατοικίας.

Στο βίντεο, διακρίνεται η πτώση της κοπέλας και στη συνέχεια η άμεση επέμβαση του συντρόφου της, που την βοήθησε να κατέβει.

Δείτε το επικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Χρησιμοποιεί στεγνωτήρα μαλλιών για να ζεστάνει ένα περιστέρι που τρέμει έξω από το παράθυρο

Σε μια κρύα και βροχερή μέρα στην Τουρκία, ο Sabahattin Yılmaz ήταν στο σπίτι του όταν κάτι έξω από το παράθυρο τράβηξε την προσοχή του.

Ήταν ένα περιστέρι, σκαρφαλωμένο στο περβάζι του παραθύρου, βρεγμένο και έτρεμε από το κρύο.

Ο Γιλμάζ λυπήθηκε το φτωχό πουλί, γι ‘αυτό αποφάσισε να γίνει δημιουργικός και να σκεφτεί μια ιδέα να τον βοηθήσει να ζεσταθεί. Δεν ήθελε να τρομάξει το περιστέρι προσπαθώντας να το αρπάξει και να το φέρει μέσα, οπότε αντ ‘αυτού, ο Γιλμάζ του έφερε τη θερμότητα έξω.

Χρησιμοποιεί στεγνωτήρα μαλλιών για να ζεστάνει ένα περιστέρι που τρέμει έξω από το παράθυρο

Ο Γιλμάζ σκέφτηκε τη λαμπρή ιδέα να χρησιμοποιήσει στεγνωτήρα μαλλιών για να στεγνώσει και να ζεσταθεί το πουλί. Ευτυχώς για εμάς, ένας περαστικός είδε την πράξη της καλοσύνης του και αποφάσισε να την καταγράψει!

Φυσικά, το βίντεο έχει γίνει viral, ακόμη και αναφέρθηκε και στις ειδήσεις. Και αποδεικνύεται ότι το Yilmaz είναι εξίσου υπέροχος όπως θα περίμενε κανείς!

«Το περιστέρι ανέκαμψε μετά από αρκετή ώρα αφού ζεστάθηκε», είπε ο Γιλμάζ. “Του έδωσα επίσης τροφή για πουλιά.

“Τον θέρμανα ξανά μετά από 15 λεπτά. Αφού το πουλί ανέκαμψε καλά και έφαγε το φαγητό του, πέταξε μακριά”, είπε ο Γιλμάζ.

Αν και μερικοί άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται ότι η ζωή ενός περιστεριού δεν είναι πολύ σημαντική, ο Γιλμάζ αισθάνεται διαφορετικά. «Έχει ζωή, γι ‘αυτό το έκανα», είπε.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share