Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Ήταν τρισευτυχισμένοι μετά το γάμο τους - Το μυστικό του γαμπρού αποκαλύφθηκε στη δεξίωση και η γυναίκα του τον ξεφτίλισε σε όλους

Απίστευτο σκηνικό!

24 Σεπτεμβρίου 2021 17:12
Ήταν τρισευτυχισμένοι μετά το γάμο τους - Το μυστικό του γαμπρού αποκαλύφθηκε στη δεξίωση και η γυναίκα του τον ξεφτίλισε σε όλους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετοί είναι οι γάμοι, που έχουν να μας προσφέρουν τρομερά περιστατικά, κι ένας εξ αυτών ήταν στη Βρετανία, όπου ο γαμπρός έγινε viral.

Ο λόγος ήταν, ότι έκρυψε το κινητό του... για να δει μπάλα. Μάλιστα, φρόντισε και να το στολίσει, αλλά και να το τοποθετήσει στο απέναντι τραπέζι πίσω από την τούρτα, ώστε εκείνος να βλέπει άνετα κι εκείνο να μη φαίνεται, αν και πιο ντροπιαστικό είναι το σκηνικό όπου η νύφη είδε την πρώην του άνδρα της.

Η νύφη ανακάλυψε τη θλιβερή αλήθεια...

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάποια στιγμή κατάλαβε ότι το… απλανές βλέμμα του συζύγου της είχε κάποια εξήγηση και σύντομα εντόπισε και την οθόνη του σκανδάλου.

Το καλύτερο, όμως, είναι ότι ακριβώς εκείνη τη στιγμή κάποιος τους βιντεοσκοπούσε, με αποτέλεσμα να αποτυπώσει το άγριο κοίταγμά της προς τον γαμπρό.

Εκείνος προσπαθεί μεν να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, όμως η εξήγηση που της δίνει («αφού άρχισε η μπάλα») μάλλον έκανε τα πράγματα χειρότερα.

Στην επέτειό τους ένα χρόνο μετά, η Μπλέικ, όπως είναι το όνομα της νύφης, ανάρτησε το βίντεο της επίμαχης στιγμής στο TikTok γράφοντας στη λεζάντα:

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο άνδρας μου το έκανε αυτό στον γάμο μας!».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share