Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η γυναίκα του ήταν κουρασμένη και δεν είχε ποτέ όρεξη για «παιχνίδια». Τοποθέτησε κρυφή κάμερα και ανακάλυψε την τραγική αλήθεια (Video)

Δεν πίστευε στα μάτια του!

17 Σεπτεμβρίου 2021 18:46
Η γυναίκα του ήταν κουρασμένη και δεν είχε ποτέ όρεξη για «παιχνίδια». Τοποθέτησε κρυφή κάμερα και ανακάλυψε την τραγική αλήθεια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γυναίκα του ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε όρεξη για "παιχνίδια"... Όταν όμως έβαλε κρυφή κάμερα δεν πίστευε στα μάτια του! Επίσης, ένας άνδρας υποπτευόταν πως η γυναίκα του χτυπάει το παιδί τους. Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα, θα σας σοκάρει!

«Ποιος κουβαλάει μεγαλύτερο βάρος; Οι άντρες ή οι γυναίκες;» Η παρακάτω ταινία μικρού μήκους, η οποία δημιουργήθηκε για το «Itsumo-Arigato-Project» (Σε-ευχαριστώ-πάντα) από την Kao Corporation στην Ιαπωνία, ξεκινάει με αυτή την ερώτηση.

Πολλοί υποθέτουν ότι είναι το ισχυρό φίλο: οι άντρες. Ναι, ίσως σε μια οικογενειακή εκδρομή ο μπαμπάς να κουβαλάει το μεγαλύτερο βάρος, τη μεγαλύτερη σακούλα με τα ψώνια ή το παιδί στην αγκαλιά του. Αλλά μια Δευτέρα, μια Τρίτη, ή μια άλλη κανονική ημέρα;

Μια έρευνα 100 ανδρών και γυναικών στους δρόμους του Τόκιο αποκάλυψε ότι οι γυναίκες κουβαλούσαν φορτία βάρους 7,2 κιλών, διπλάσια σε βάρος από τα φορτία των ανδρών που κυκλοφορούν καθημερινά στην πόλη. 18% των γυναικών που ερωτήθηκαν κουβαλούσαν πάνω από 15 κιλά βάρος.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Νόμιζε η κάμερα του υπολογιστή της δεν έκλεινε λόγο βλάβης. Στην πραγματικότητα τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα…

Όλοι μας έχουμε χρησιμοποιήσει την κάμερα του υπολογιστή μας, είτε για κάποια βιντεοκλήση μέσω Skype είτε απλά για να βγάλουμε μια selfie. Αυτή η κοπέλα, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ύστερα όμως από μία βιντεοκλήση με τη μητέρα της, συνέβη κάτι παράξενο. Η κάμερα δεν έκλεινε. ΠΟΤΕ!

Φυσικά, η ίδια δε το γνώριζε…

Μέχρις ότου ο υπολογιστής της άρχισε να «φέρεται» περίεργα. Ακουγόταν από τα ηχεία παράξενοι θόρυβοι και ορισμένες φορές πολύ δυνατή μουσική, στη μέση της νύχτας. Δυστυχώς, όμως ήταν μόνο η αρχή…

Οι παραπάνω εικόνες είναι αποσπάσματα από το φιλμ μικρού μήκους «Webcam» της ZBros Productions, βασίζεται όμως σε αληθινό περιστατικό!

Το 2010, η αστυνομία της Καλιφόρνια συνέλαβε έναν 31χρονο άνδρα, ο οποίος χάκαρε τους υπολογιστές ανυποψίαστων γυναικών και τις κατασκόπευε!

Δείτε το φιλμ μικρού μήκους «Webcam» της ZBros Productions:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share