Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το βαρύ ζεϊμπέκικό του Απόστολου Γκλέτσου - Πέταξε τραπέζια και έγινε χαμός!

Δυνατό χειροκρότημα

13 Σεπτεμβρίου 2021 17:13
Το βαρύ ζεϊμπέκικό του Απόστολου Γκλέτσου - Πέταξε τραπέζια και έγινε χαμός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι να μην έρθει σε κέφι ο Απόστολος Γκλέτσος. Όταν συμβαίνει αυτό δεν υπολογίζει τίποτα. Ακόμα περισσότερο όταν σηκώνεται να χορέψει το βαρύ πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικό του. Ο δημοφιλής ηθοποιός και πολιτικός, αυτή τη φορά διέπρεψε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά», όπου βρέθηκε καλεσμένος και δεν άφησε τίποτα όρθιο.

Ο Γκλέτσος μόλις ακούστηκαν τα πρώτα μέτρα του τραγουδιού «Ο κυρ-Θάνος πέθανε», πήρε φωτιά. Σηκώθηκε,πέταξε το τραπέζι, σπάζοντας όλα όσα βρίσκονταν πάνω και μπήκε στο κέντρο του πλατό-πίστα, χορεύοντας με τον χαρακτηριστικό του τρόπο.

Οι υπόλοιποι καλεσμένοι τον καταχειροκροτούσαν, με αποτέλεσμα ο Απόστολος να μην κατεβαίνει και να χορέψει -με τον Γιώργο Μαργαρίτη να ερμηνεύει- δεύτερο τραγούδι , το «Της γερακίνας γιος».

Απολαύστε τον στο βίντεο

Απίστευτο ζεϊμπέκικο και του 8χρονου πιτσιρικά που έχει ξεπεράσει τις 5 εκατ. προβολές.

Ο θάνατος που «λύγισε» τον Απόστολο Γκλέτσο: «Με έμαθες να σκέφτομαι και όμορφα καλή αντάμωση...»

Ο Απόστολος Γκλέτσος με μια ανάρτηση του θέλησε να αποχαιρετήσει τον Θεόφιλο Βανδώρου ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

“Με έμαθες να σκέφτομαι και όμορφα ….καλή αντάμωση, Θεόφιλε.

Σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις το 2016 ο Θεόφιλος Βανδώρος είχε πει για τον Απόστολο: “Δεν υπήρχε ανταγωνισμός με τον Απόστολο Γκλέτσο. Πρώτα απ’ όλα ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Κάναμε πλάκα, ο ένας βοηθούσε τον άλλον, κοιτάζαμε πως θα τα βγάλουμε πέρα γιατί όλοι είχαμε και θέατρο το βράδυ”

Η ανάρτηση του Απόστολου Γκλέτσου:

Θεόφιλος Βανδώρος: «Τις 10 τελευταίες μέρες ήμασταν στον Ευαγγελισμό, κατάλαβα ότι ήταν να φύγει»

Πριν λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Θεόφιλος Βναδώρος σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η αδερφή του ηθοποιού μίλησε στο Αλήθειες με την Ζήνα και περιέγραψε τις τελευταίες 10 μέρες που πέρασαν στο νοσοκομείο.

«Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Πρώτα από όλα αυτό. Έφυγε χθες το απόγευμα. Είχε μια περιπέτεια υγείας που κατέληξε σε καρκίνο και έφυγε από αυτό. Τις 10 τελευταίες μέρες ήμασταν στον Ευαγγελισμό. Κατάλαβα ότι ήταν να φύγει. Ήταν πάντα γενναίος.

Όταν είδε ότι τα πράγματα χειροτέρευαν επέλεξε να φύγει. Ήμασταν πάντα αγαπημένα αδέλφια. Ο πατέρας μας Νίκος Βανδώρος είναι 97 χρόνων και γνωρίζει τι έγινε. Ήρθαμε όλοι στο σπίτι για να του συμπαρασταθούμε. Ο Θεόφιλος έμενε μαζί του στο σπίτι, οπότε το πράγμα είναι αρκετά δύσκολο.», ανέφερε χαρακτηριστικά η αδερφή του Θεόφιλου Βανδώρου.

Τρελά ερωτευμένος ο Απόστολος Γκλέτσος: Αυτή είναι η γοητευτική και ισχυρή σύντροφός του

Ο Απόστολος Γκλέτσος εδώ και λίγους μήνες δεν είναι μόνος του στη ζωή, με τον γνωστό ηθοποιό να είναι τρελά ερωτευμένος και να βρίσκει το άλλο του μισό σε μια γοητευτική και ισχυρή κυρία.

Έπειτα από πολλά χρόνια λοιπόν φαίνεται ότι ξανά μανά ο Απόστολος Γκλέτσος θα απασχολήσει τα πρωτασέλιδα lifestyle εντύπων καθώς... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share