Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

27χρονη έγκυος πήγε να κάνει υπερηχογράφημα - Όταν το είδαν οι γιατροί πάγωσαν και της είπαν να το ρίξει (Video)

Ανατριχιαστική ιστορία

3 Σεπτεμβρίου 2021 10:35
27χρονη έγκυος πήγε να κάνει υπερηχογράφημα - Όταν το είδαν οι γιατροί πάγωσαν και της είπαν να το ρίξει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

27χρονη ήταν 22 εβδομάδων έγκυος όμως πήγε για το υπερηχογράφημα αντιμετώπισε μία έκπληξη. Εκείνη και ο άντρας της θα αποκτούσαν δίδυμα. Ωστόσο υπήρξε και ένα ακόμη σοκ που ανησύχησαν τους γιατρούς.

Τα δίδυμα ήταν ενωμένα στο στέρνο τους, στο διάφραγμα, στο συκώτι και στην μεμβράνη γύρω από την καρδιά. Ο φόβος ότι τα μικρά κορίτσια δεν θα επιβίωναν τον διαχωρισμό, οδήγησε τους γιατρούς να συμβουλέψουν την 27χρονη να τερματίσει την εγκυμοσύνη. Επίσης, μία 52χρονη ήταν έγκυος στα δίδυμα παιδιά του γαμπρού της! Όταν όμως οι γιατροί είδαν τον τελευταίο υπέρηχο «πάγωσαν».

Και οι δύο γονείς ωστόσο συμφώνησαν ότι δεν ήταν δίκαιο να μην τους δώσουν μία ευκαιρία. Η 27χρονη γέννησε με καισαρική. Ωστόσο αυτό ήταν μόνο η αρχή στο ταξίδι τους ως αδερφούλες.

Όταν η 27χρονη γέννησε, έμεινε έκθαμβη με τα κοριτσάκια της. «Κατευθείαν είπα ότι ήταν πανέμορφες. Μου κρατούσαν και οι δύο τα δάχτυλα μου, και βγήκαν στον κόσμο με δυνατές φωνές. Τότε κατάλαβα ότι έκανα την σωστή επιλογή.»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως είναι τώρα ένα χρόνο μετά το χειρουργείο, τα 2 ετών δίδυμα κοριτσάκια:

19χρονη πήγε στο γιατρό της και του είπε πως είναι έγκυος - Μόλις το άκουσε η μητέρα της... (Video)

19χρονη πήγε στο γιατρό της και του είπε πως είναι έγκυος, αλλά μόλις το άκουσε η μητέρα της...! «Είμαι έγκυος στον Ιησού» λέει η 19χρονη Χάλεϊ που εμφανίστηκε στο αμερικάνικο talk show του Dr. Phil. Η νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται ότι είναι ήδη έγκυος 9 μηνών και σύντομα θα γεννήσει ένα αγοράκι.

«Ξέρω πως η εγκυμοσύνη μου είναι πραγματική. Έχω πάρει τουλάχιστον 9 κιλά...ένα βράδυ κοιμόμουν και το μωρό μου κλώτσησε το κάτω μέρος του στομαχιού μου και μπορώ να νιώσω το κεφάλι του ακριβώς κάτω από τον αφαλό μου».

Ωστόσο, η μητέρα της, Κρίστι, σύμφωνα με την Huffington Post λέει πως η κόρη της είναι παθολογική ψεύτρα και έχει ψευδαισθήσεις. Όπως λέει χαρακτηριστικά, η Χάλεϊ δεν είναι έγκυος και τόσο τα τεστ εγκυμοσύνης όσο και οι γιατροί το έχουν επιβεβαιώσει.

«Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι πάστορες στην εκκλησία μου, δεν πιστεύουν πως είμαι έγκυος» λέει η ίδια. «Ξέρω πως είναι ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει αν η οικογένειά μου με αποκηρύξει. Έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πραγματικά στον Ιησού ή όχι...Δεν με νοιάζει τι λέει το τεστ εγκυμοσύνης ή ο γιατρός, όταν γεννήσω το μωρό μου, κανείς δεν θα μπορεί να τον αρνηθεί, επειδή είναι ο σωτήρας μου» υποστηρίζει η 19χρονη.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η Χάλεϊ έχει ισχυριστεί στο παρελθόν πως πατέρας της είναι ο ράπερ Έμινεμ, ότι είχε διαγωνιστεί στο American Idol και πως είχε δωρίσει ένα νεφρό στον άρρωστο αδελφό της. Στο πλαίσιο της εκπομπής η 19χρονη υπεβλήθη σε τεστ υπερήχων το οποίο έδειξε ότι δεν είναι έγκυος.

Ωστόσο, η ίδια, αν και δεν είδε παιδί, επιμένει ότι είναι έγκυος, ενώ παραδέχτηκε πως έχει διαγνωστεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

Δείτε την ιστορία της 19χρονης:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share