Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με «ροζ» εξομολόγηση πασίγνωστης π@ρν@στάρ: Αποκαλύπτει τα... «βίτσια» διάσημων ποδοσφαιριστών που κοιμήθηκαν μαζί της (Video)

«Πικάντικες» αποκαλύψεις

26 Αυγούστου 2021 11:20
Σάλος με «ροζ» εξομολόγηση πασίγνωστης π@ρν@στάρ: Αποκαλύπτει τα... «βίτσια» διάσημων ποδοσφαιριστών που κοιμήθηκαν μαζί της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο Νησί μετά την «ροζ» εξομολόγηση της π@ρν@στάρ, Σόνα Ρίβερ, στο «How To Be A Pornstar».

Εκεί η Ουγγαρέζα συνοδός πολυτελείες αποκάλυψε χωρίς φόβο και πάθος τις... εμπειρίες της με ποσοδφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ενώ, πασίγνωστη ηθοποιός έγινε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών!

Η ηθοποιός ερωτικών ταινιών ισχυρίζεται ότι οι κορυφαίοι σταρ του ποδοσφαίρου δεν τους αρέσει να πληρώνουν για σεξ και περιμένουν από τους συνοδούς να εργάζονται δωρεάν.

«Περιμένουν από εσένα να είσαι μαζί τους επειδή εκείνοι είναι διάσημοι, αλλά δεν ενδιαφέρονται να πάνε σε κανονικό ραντεβού μαζί σου. Σε θέλουν σαν μία κοπέλα ‘γλάστρα’ δίπλα τους. Ακριβώς επειδή έχουν πολλά χρήματα, δεν σημαίνει ότι θέλουν να είναι γενναιόδωροι».

Στη συνέχεια, η Ρίβερ ισχυρίστηκε πως ένας ποδοσφαιριστής που παίζει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της χρέωσε στο τέλος 200 ευρώ χωρίς να της το πει. «Τον ρώτησα για αυτό και είπε ‘συγνώμη, παραγγέλνω πίτσα για τους φίλους μου και τα πήρα επειδή δεν είχα άλλα χρήματα».

Μάλιστα έδωσε και την δική της εξήγηση για αυτή την συμπεριφορά, λέγοντας πως πρόκειται για μια κίνηση ισχύος από την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να δείξει πως έχει τον έλεγχο στην «σχέση» τους, ενώ πρόσθεσε πως «πιθανότατα έβλαπτε τον εγωισμό του να παραδεχθεί ότι με πληρώνει».

Τέλος η 28χρονη καλλονή ισχυρίστηκε πως έχει υπάρξει συνοδός δύο ακόμη παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς όμως να αποκαλύψει την ταυτότητά τους.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share