Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μπήκαν με μια κάμερα σε ένα ερειπωμένο γραφείο τελετών... Αυτό που κατέγραψε θα σας ανατριχιάσει (Video)

Τρομακτικές εικόνες

25 Αυγούστου 2021 09:56
Μπήκαν με μια κάμερα σε ένα ερειπωμένο γραφείο τελετών... Αυτό που κατέγραψε θα σας ανατριχιάσει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπήκαν μέσα σε ένα παλιό γραφείο τελετών με μια κάμερα, και κατέγραψαν κάτι που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε. Μπορεί κάποιοι να βρουν ενοχλητικές τις εικόνες. Επίσης, ένας άντρας άκουγε κάθε βράδυ παράξενους θορύβους από την κουζίνα του σπιτιού του και αναγκάστηκε να βάλει κρυφή κάμερα, αφού όποτε πήγαινε δεν έβλεπε κάτι, παρά μόνο να λείπουν τρόφιμα.

Αυτό το γραφείο κηδειών χτίστηκε το 1992. Αλλά προφανώς δεν ήταν κερδοφόρο προς τον ιδιοκτήτη και το παράτησε, αφήνοντας τα πάντα μέσα όπως ήταν. Ένας ατρόμητος και πολύ περίεργος άντρας αποφάσισε να το εξερευνήσει με έναν φίλο του. Πήραν μία κάμερα και έναν φακό για να ερευνήσουν τι βρισκόταν μέσα στο μυστηριώδες κτίριο.

Βρήκαν πολλά φέρετρα που ήταν έτοιμα για ταφή. Όταν ο άντρας τα άνοιξε, το μόνο που είδε ήταν πως ήταν άδεια. Μετά συνέχισαν την έρευνά τους, βρίσκοντας ένα δωμάτιο ταρίχευσης που κάποτε φαινόταν πως ήταν γεμάτο χημικά τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ετοιμάσουν τον νεκρό για την κηδεία.

Περνώντας από έναν διάδρομο με κουρτίνα, μπήκαν σε έναν τεράστιο χώρο με μεταλλικά ράφια που έφταναν μέχρι το ταβάνι. Εκεί ήταν που έβαζαν τα φέρετρα. Κοιτώντας μέσα σε ένα φέρετρο, είδαν κόκαλα από κάποιον που πρέπει να είναι εκεί από μία κηδεία που ποτέ δεν έγινε πριν πολλά χρόνια.

Δείτε στο βίντεο τι είδαν από την παράνομη εξερεύνηση αυτού του τρομακτικού μέρους. Προσοχή: Το βίντεο περιέχει εικόνες που πολλοί μπορεί να βρουν ενοχλητικές.

Λίγο αφότου ανέβασαν το βίντεο, ένας φράχτης εμφανίστηκε γύρω από την ιδιοκτησία με 24ωρη προφύλαξη. Επίσης όλα τα κόκαλα που είχαν βρει είχαν επιτέλους μεταφερθεί σε κοιμητήριο.

33χρονος έβαλε κρυφή κάμερα γιατί πίστευε πως το σπίτι του ήταν στοιχειωμένο - Τελικά κατέγραψε τη σύντροφό του να...

33χρονος άντρας από την Τασμανία αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο ίδιο του το σπίτι, γιατί πίστευε ότι ήταν στοιχειωμένο και ότι είχε καταληφθεί από… φαντάσματα! Ενώ, ένας 29χρονος άνδρας παρακολούθησε την κοπέλα του για να δει αν θα τον απατήσει με τον δάσκαλο της γιόγκα, αλλά του βγήκε ξινό, όταν είδε το υλικό της κάμερας!

Όταν επέστρεψε από τη δουλειά του για να δει τι είχε καταγράψει η κάμερα, έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Αντί για… αέρινες υπερφυσικές υπάρξεις, ανακάλυψε ότι η επί 11 χρόνια σύντροφός του είχε ερωτικές σχέσεις με τον ανήλικο γιο του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η 28χρονη γυναίκα δήλωσε ένοχη για σύναψη ερωτικής σχέσης με ανήλικο, υποστηρίζοντας όμως ότι δε γνώριζε ότι τα 16 έτη ήταν κάτω από το νόμιμο όριο για συγκατάθεση σε ερωτική επαφή.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ακούστηκε ότι η σχέση της 28χρονης με τον 16χρονο γιο του επί 11 χρόνια συντρόφου της ξεκίνησε όταν μια μέρα πήγε στο δωμάτιό του για να συζητήσουν για τα μαθήματα οδήγησης που θα έκανε.

Η συζήτηση μετατράπηκε σε φλερτ, πειράγματα, προχώρησε στα φιλιά και τα χάδια και κατέληξε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Μάλιστα, οι δυο τους συναντήθηκαν κι άλλες φορές σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου έκαναν σεξ.

Όταν ο πατέρας του παιδιού είδε το βίντεο, ζήτησε εξηγήσεις από τη σύντροφό του, η οποία τότε του είπε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και ότι η κατάσταση δεν είχε προχωρήσει πέρα από το στάδιο του αγγίγματος. Όμως ο γιος του τού είπε μια διαφορετική ιστορία. Ο πατέρας στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και η γυναίκα συνελήφθη.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share