Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

23χρονος πήγε να κάνει ανάληψη σε ΑΤΜ και δεν σταμάταγε να βγάζει χαρτονομίσματα - Στη συνέχεια... (Video)

Σοκαριστικό περιστατικό

23 Αυγούστου 2021 14:59
23χρονος πήγε να κάνει ανάληψη σε ΑΤΜ και δεν σταμάταγε να βγάζει χαρτονομίσματα - Στη συνέχεια... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την καλή του τύχη δεν πίστευε ένας 23χρονος αφού ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα περίμενε να βρεθεί έξω από ένα ΑΤΜ το οποίο θα έβγαζε ασταμάτητα χαρτονομίσματα. Επίσης, μια έκπληξη περίμενε έναν 37χρονο άνδρα στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όταν πήγε σε ένα ΑΤΜ για να πάρει ένα επίδομα 1.700 δολαρίων.

Το περιστατικό προβλήθηκε στο CCTV και είναι εμφανής η έκπληξη του πελάτη ο οποίος μπροστά από ΑΤΜ στην Μαλαισία δεν προλαβαίνει να... μαζεύει τα χαρτονομίσματα που αυτό του χαρίζει.

Συγκεκριμένα ο τυχερός πελάτης αφού τελείωσε την δικιά του ανάληψη, και μόλις έβαλε το πορτοφόλι στην τσέπη, ακριβώς λίγο πριν φύγει το μηχάνημα αυτό άρχισε να... "ξερνάει" χαρτονομίσματα.

Τελικά, αφού έριξε μια γρήγορη ματιά γύρω του ο τυχερός πελάτης πήρε τα χαρτονομίσματα από το έδαφος και έγινε καπνός, πλουσιότερος κατά 2.000 όση ήταν η αξία των χαρτονομισμάτων που του χάρισε το ΑΤΜ.

Δείτε το βίντεο:

29χρονος βρήκε τρόπο να κλέβει το ΑΤΜ - Ωστόσο στη συνέχεια...

Μια ημέρα, ο 29χρονος Αυστραλός μπάρμαν Νταν Σόντερς πήγε στο ΑΤΜ της τράπεζας στην οποία διατηρούσε λογαριασμό με σκοπό να κάνει ανάληψη ενός μικροποσού και να ήθελε, δεν θα μπορούσε να σηκώσει περισσότερα!

Κι όμως, σήκωσε! Πάρα πολλά. Και το έκανε ξανά και ξανά. To πώς κατάφερε να βρει μια τρύπα στο τραπεζικό σύστημα της National Australia Bank ουδείς το γνωρίζει. Επίσης, ένας 47χρονος άνδρας πήγε να σηκώσει λεφτά από το ΑΤΜ, όταν είδε ότι ο προηγούμενος είχε ξεχάσει τα δικά του. Αυτό που έγινε στην συνέχεια όμως θα σας σοκάρει ακόμα περισσότερο.

Πάντως, το βρήκε και όχι μόνο το εκμεταλλεύτηκε, αλλά και τέσσερις και κάτι μήνες δεν σταμάτησε να σηκώνει χρήματα από το ΑΤΜ. Συνολικά «αφαίρεσε» 1,2 εκατ. ευρώ, τα οποία και χρησιμοποίησε για να κάνει τη ζωή του πιο… άνετη.

Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Σόντερς σε αυτό το διάστημα έκανε ζωή παραμυθένια που μόνο ένας πάμπλουτος θα μπορούσε να κάνει. Αγόραζε πανάκριβα ρούχα, έκανε ταξίδια με ιδιωτικά τζετ, ζούσε στα καλύτερα ξενοδοχεία και επισκεπτόταν τα πιο ακριβά γκουρμέ εστιατόρια.

Όσο για τις γυναίκες; Είχε όποια ήθελε -ειδικά τα επί πληρωμή ακριβά call girls-. Είχε ό,τι ήθελε, μόνο που όλα αυτά δεν θα ήταν για πολύ. Τα πάντα κόπηκαν μαχαίρι όταν η τράπεζα κατάλαβε τι συνέβαινε και φυσικά έκλεισε την «τρύπα».

29χρονος βρήκε τρόπο να κλέβει το ΑΤΜ

Όλα αυτά συνέβησαν το 2011 στην Αυστραλία και τρία χρόνια μετά, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του Σόντερς με την κατηγορία της απάτης. Στο μεταξύ, ο Σόντερς, όπως είπε σε συνέντευξή του, «ένιωθα σαν ροκ σταρ. Έκανα τα πάντα στον υπερθετικό βαθμό». Κάποια στιγμή όμως άρχισε να πηγαίνει σε ψυχίατρο, καθώς δεν μπορούσε να αντέξει την ολική μεταστροφή της ζωής του.

TAGS
 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share