Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γαμπρός ξεσπάει σε λυγμούς όταν βλέπει τη νύφη - Μόλις φτάνει στο πλάι του... (Video)

«Πάγωσαν» όλοι

23 Αυγούστου 2021 12:56
Γαμπρός ξεσπάει σε λυγμούς όταν βλέπει τη νύφη - Μόλις φτάνει στο πλάι του... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αυτή η στιγμή από το γάμο ενός ζευγαριού, έχει κάνει τους πάντες να «παγώσουν» στα social media. Όταν η νύφη μπήκε στην εκκλησία ο γαμπρός ξέσπασε σε λυγμούς με αποτέλεσμα όλοι οι καλεσμένοι να χειροκροτούν και να συγκινούνται με το συμβάν.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν 4 χρόνια και όπως είπε στην Daily Mail φίλος τους, ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Ο γαμπρός μάλιστα δεν σταμάτησε να κλαίει ακόμη και όταν η νύφη έφτασε στο πλάι και κάθε φορά που την κοίταζε έκλαιγε ακόμη περισσότερο. Ενώ, σε ένα άλλο σοκαριστικό περιστατικό ο γαμπρός ετοιμαζόταν με τους φίλους του να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία, όμως τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν.

«Όταν πήγαινε στην εκκλησία ήμουν πολύ χαλαρός. Είχα πει στη μητέρα μου πως δεν θα κλάψω. Βλέποντας την ένιωσα ευτυχισμένος για το τι πραγματικά είχα. Είμαι σε μία τέλεια σχέση μαζί της και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να σ΄αγαπάει κάποιος απεριόριστα», είπε ο γαμπρός.

Δείτε το βίντεο:

Ο γάμος τους ήταν υπέροχος και ετοιμάζονταν να κόψουν την τούρτα - Αυτό που έκανε ο γαμπρός στην νύφη θα σας εξοργίσει

Ο γάμος φαινόταν υπέροχος σε χώρα της Ασίας, με τον γαμπρό και την νύφη να περνούν εξαιρετικά μαζί με τους καλεσμένους, ώσπου ένα περιστατικό... σήκωσε τα πάντα στον αέρα.

Το βίντεο, που πιστεύεται ότι τραβήχτηκε στην κεντρική Ασία, δείχνει τον γαμπρό εκνευρισμένο με την νύφη, όταν η τελευταία τον πειράζει με ένα κομμάτι της γαμήλιας τούρτας, που ενώ πάει να τον ταΐσει, του παίρνει την μπουκιά.

Ο γαμπρός θυμώνει τόσο πολύ με το αστείο της, που της ρίχνει σφαλιάρα με τέτοια δύναμη, που η νύφη πέφτει το πίσω κάθισμα, κάτι που ήταν αρκετά χειρότερο από ένα άλλο απίστευτο περιστατικό σε δεξίωση.

Ένας άνδρας που στέκεται πίσω από τον γαμπρό, τον πιάνει ενώ μία σοκαρισμένη καλεσμένη παρηγορεί την νύφη.

Το βίντεο ξεκινά με μια γυναίκα που σηκώνει το πέπλο της νύφης προτού ο γαμπρός της δώσει να φάει μια μπουκιά από την τούρτα. Αμέσως μετά, η νύφη παίρνει κι αυτή ένα κομμάτι για να ταΐσει τον γαμπρό αλλά του παίρνει πίσω μόλις ο γαμπρός ανοίγει το στόμα του.

Αλλά η αντίδρασή του είναι απαράδεκτη, καθώς με οργή ρίχνει σφαλιάρα στην νύφη, που πέφτει πίσω.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν έντονα στην συμπεριφορά του γαμπρού, γράφοντας: «Αυτός ο τύπος πρέπει να πάρει ένα μάθημα για τα ανθρώπινα δικαιώματα και η γυναίκα πρέπει να κάνει αίτηση διαζυγίου αμέσως» με κάποιον άλλον να προσθέτει: «Ελπίζω να μην προχώρησε τον γάμο της».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share