Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκυος γυναίκα τράβαγε με την κάμερα την κοιλιά της - Όταν είδε τα πλάνα τρομοκρατήθηκε (Video)

Θα μείνετε με ανοικτό το στόμα μόλις δείτε τι κατέγραψε

17 Αυγούστου 2021 23:27
Έγκυος γυναίκα τράβαγε με την κάμερα την κοιλιά της - Όταν είδε τα πλάνα τρομοκρατήθηκε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια έγκυος γυναίκα που τράβαγε με την κάμερα το μωράκι της να κινείται μέσα στην κοιλιά της τρομοκρατήθηκε όταν παρακολούθησε τα πλάνα που τράβηξε. Επίσης, η έναρξη της ιστορίας θα σας συγκινήσει, βλέποντας μια έγκυο γυναίκα και το παιδί της να ζητιανεύουν. Όταν την ακολούθησε ένας άνδρας με κάμερα έπαθε σοκ. Το φινάλε, όμως, θα σας εξοργίσει!

Το βίντεο ανέβηκε από την αδερφή της εν λόγω γυναίκας στο Reddit. Η έγκυος γυναίκα φέρεται να ήταν στο σπίτι μόνο με ένα γατάκι και έναν σκύλο. Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι για να ξεκουραστεί, όταν κατάλαβε ότι το μωράκι της… στριφογύριζε μέσα στην κοιλίτσα της.

Στο βίντεο, που η γυναίκα έβγαλε για να ανεβάσει στο Snapchat, ακούγεται το γατάκι να νιαουρίζει δυνατά έξω από την πόρτα στη σιωπή του άδειου σπιτιού, αλλά δεν φαίνεται κάτι ασυνήθιστο.

Η γυναίκα ανέβασε το βίντεο και στη συνέχεια το παρακολούθησε και τότε ήταν που πρόσεξε μία τρομακτική φιγούρα να αναδύεται στην άκρη του κρεβατιού -πολλοί σχολίασαν ότι έμοιαζε να ξεπροβάλλει ένα κεφάλι. Όπως ήταν φυσικό, τρομοκρατήθηκε.

Σημειώνεται ότι τόσο η γάτα όσο και ο σκύλος του σπιτιού έχουν λευκό τρίχωμα, οπότε θα ήταν ξεκάθαρο αν ήταν κάποιο από τα κατοικίδιά της.

Αυτό ήταν το τελευταίο βράδυ που έμεινε στο συγκεκριμένο σπίτι η γυναίκα, ενώ επισημαίνεται ότι δεν συνέβη κάτι άλλο περίεργο. Έμεινε εκεί για μία εβδομάδα και ανέφερε ότι το σπίτι είχε βαρύ κλίμα και ένιωθε σαν να την παρακολουθούσε κάποιος.

Η αδερφή της ανέβασε το βίντεο στο Reddit για να ρωτήσει τι γνώμη έχουν άλλοι χρήστες για αυτή την περίεργη φιγούρα.

Δείτε το βίντεο:

Was wondering what everyone’s thoughts are on this. It happens at the end and this is a video my pregnant little sister took originally because the baby was moving and she thought her kitty was crying because his companion had just had to be put down.
by u/malakaijamess in Ghosts
 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share