Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αληθινή ιστορία: Πατέρας εισέβαλλε με όπλο στο νοσοκομείο και έσωσε τον ετοιμοθάνατο γιο του (Video)

Πραγματικά θα σας ανατριχιάσει

27 Ιουλίου 2021 18:33
Αληθινή ιστορία: Πατέρας εισέβαλλε με όπλο στο νοσοκομείο και έσωσε τον ετοιμοθάνατο γιο του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αληθινή ιστορία: Πατέρας έσωσε τη ζωή του γιου του εισβάλλοντας με όπλο μέσα στο νοσοκομείο. To 2015, ο 27χρονος George Pickering έπαθε εγκεφαλικό. Μετά από πολλές προσπάθειες οι γιατροί τον ανακοίνωσαν εγκεφαλικά νεκρό και ήθελαν να σταματήσουν την μηχανική υποστήριξη. Ενώ, ένας 32χρονος πατέρας εξανάγκαζε 11χρονο κοριτσάκι σε ερωτικές πράξεις με το σκυλάκι της!

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού, μπήκε με όπλο στο νοσοκομείο. Επέλεξε να μπει στο δωμάτιο του γιου του προσπαθώντας να του δώσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Η “πολιορκία” διήρκεσε 3 ολόκληρες ώρες.

Ο πατέρας στο τέλος δικαιώθηκε. Ύστερα από τρεις ώρες ο George III, εξέπληξε τους πάντες. Έσφιξε τρεις φορές το χέρι του πατέρα του, αποδεικνύοντας πως υπάρχει ακόμα ελπίδα.

Ο γιος του ανάρρωσε πλήρως. Ο πατέρας συνελήφθη και κατηγορήθηκε για επίθεση με όπλο. Με χαρά όμως έμεινε για περίπου έναν χρόνο στην φυλακή. Ο γιος του μάλιστα ανέφερε: «Έγινε παράβαση του νόμου, αλλά για όλους του σωστούς λόγους. Και γι’ αυτό είμαι εδώ τώρα»

Το απίστευτο μιας αληθινής ιστορίας

Να τονισθεί πως ο George Pickering II, δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει. Γνώριζε βαθιά μέσα του πως ο γιος του μπορούσε να να τα καταφέρει. Οι γιατροί ομως επέμεναν και είχαν πείσει την μητέρα του 27χρονου να σταματήσει την μηχανική υποστήριξη. Είχανε μάλιστα ενημερωθεί και οργανισμοί για την δωρεά οργάνων.

Αληθινή Ιστορία: Δείτε ρεπορτάζ από το περιστατικό

Πατέρας ανέβασε στο διαδίκτυο τι κάνει όταν μένει μόνος του με το μωρό στο σπίτι - Μόλις η γυναίκα του είδε το βίντεο έπαθε σοκ! (Video)

Ένα νέο μωρό στο σπίτι, μπορεί να φέρει πολλές αλλαγές στη ζωή μιας οικογένειας. Οι νέοι γονείς, πρέπει να μάθουν πώς να συμπεριφέρονται σε ένα νέο αβοήθητο πλάσμα, το οποίο μπορεί να επικοινωνήσει μόνο με δάκρυα ή χαμόγελο. Μια νέα μητέρα, άφησε το μωρό της με τον σύζυγό της - ένα νέο και άπειρο πατέρα- και αυτό που βρήκε όταν γύρισε πίσω ήταν εκπληκτικό!

Ο σύζυγός της φιλούσε απαλά την κοιλιά του μωρού, κάνοντας θόρυβο με το στόμα του και το παιδί το λάτρευε! Το μωρό γελούσε ανεξέλεγκτα. Η τρυφερή σχέση που έχουν οι δυο τους, είναι πολύ συγκινητική! Αυτό το βίντεο είναι τόσο ευχάριστο, που έχει γίνει viral! Ωστόσο δείτε άλλη μια περίεργη ιστορία με μια νοσοκόμα που πάει να καθαρίσει νεογέννητο μωράκι αλλά δεν πιστεύει στα μάτια της όταν το μωρό αρχίζει να...

Παρακολουθήστε το παρακάτω!

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share