Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κουτάβι δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το θάνατο του ιδιοκτήτη του και επισκέπτεται καθημερινά τον τάφο του

Ραγίζει καρδιές

17 Ιουλίου 2021 12:26
Κουτάβι δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το θάνατο του ιδιοκτήτη του και επισκέπτεται καθημερινά τον τάφο του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα κουτάβι στεναχωρήθηκε πολύ όταν πέθανε ο αγαπημένος του ιδιοκτήτης, αφού είχαν περάσει πολλές όμορφες στιγμές μαζί. Ο λυπημένος σκύλος δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει αυτή την απώλεια και συνέχισε να επισκέπτεται τον τάφο του ιδιοκτήτη του κάθε μέρα μετά την κηδεία.

Το αξιολάτρευτο κουτάβι, ο Cesur, έχασε τον αγαπημένο του άνθρωπο τον Ιανουάριο του 2017. Αφού πέρασαν δύο χρόνια μαζί, το πιστό κουτάβι καταρρακώθηκε μετά το θάνατο του 79χρονου ιδιοκτήτη του, Mehmet Ilhan. Ο Ilhan είχε πεθάνει σε νοσοκομείο κοντά στο σπίτι του στην Προύσα της Τουρκίας, ενώ ήταν παράλυτος για πολλά χρόνια λόγω μιας ασθένειας.

κουτάβι τάφος ιδιοκτήτη κηδεία

“Λόγω της παράλυσης του πατέρα μου, είχαν ένα διαφορετικό δέσιμο. Όταν ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο τις τελευταίες μέρες του, ο Cesur έπαψε να τρώει,” είπε στο The Dodo ο γιος του Ilhan, ο Ali.

Όταν το σώμα του Ilhan έφτασε στο σπίτι του, ο πιστός σκύλος ήταν δίπλα του και αρνιόταν να φύγει από ‘κει. Ακολούθησε μάλιστα την πομπή που μετέφερε το φέρετρο στην κηδεία.

Για τη συμπεριφορά του Cesur, ο Ali είπε: “Κανείς δεν μπορούσε να τον αγγίξει μέχρι που θάφτηκε ο πατέρας μου.”

κουτάβι επίσκεψη τάφος ιδιοκτήτη

Μετά το θάνατο του Ilhan, ο Cesur ζει με τον Ali, αλλά εξακολουθεί να σκέφτεται τον αγαπημένο του ιδιοκτήτη.

Ο Ali άρχισε να παρατηρεί ότι ο Cesur έφευγε από το σπίτι του την ώρα που εκείνος πήγαινε στη δουλειά και μια μέρα, αποφάσισε να τον ακολουθήσει. Ο Cesur είχε πάει στον τάφο για να επισκεφτεί τον αγαπημένο του ιδιοκτήτη.

“Οι άνθρωποι που εργάζονται στο νεκροταφείο λένε ότι το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί είναι να επισκεφτεί τον τάφο του πατέρα μου,” δήλωσε ο Ali.

κουτάβι τάφος ιδιοκτήτη

Ο Ali λέει πως θα συνεχίζει να τον φροντίζει και ελπίζει να έρθει σύντομα η μέρα που ο Cesur θα ξεπεράσει την απώλεια του πατέρα του.

Σκύλος δεν "έριξε" ούτε ένα βλέμμα στον ιδιοκτήτη του - Ο λόγος θα σας εκπλήξει (βίντεο)

Τα σκυλιά είναι από τα πιο απίστευτα ζώα που υπάρχουν τα οποία με τις πράξεις τους αλλά και τις εκφράσεις τους μπορούν να μας χαρίσουν αρκετές στιγμές γέλιου, όπως με αυτό τον σκύλο όπου "κοροϊδεύει" τον ιδιοκτήτη του για κάτι που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Συγκεκριμένα viral έχει γίνει το βίντεο ενός σκύλου που φαίνεται πως θύμωσε πολύ με την ιδιοκτήτριά του αφού εκείνη τον πήγε στον κτηνίατρο για καθαρισμό δοντιών. Ο Φριτζ, ένα Λαμπραντόρ δύο χρονών από το Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα, αρνείται να κοιτάξει προς το μέρος της Μπρετ Μόρτιμε στην επιστροφή από τον κτηνίατρο, κάνοντάς της... μούτρα μέσα στο αυτοκίνητο.

Ένας σκύλος δεν κοιτάει καθόλου τον ιδιοκτήτη του για τον λόγο που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς.

Η ίδια κατέγραψε την ξεκαρδιστική του αντίδραση με την κάμερα του κινητού της και ο Φριτζ έγινε viral, με τους χρήστες του Twitter να του συμπαραστέκονται. Η ίδια μίλησε στο Live 13 εξηγώντας πως ο σκύλος έπρεπε να πάει για καθαρισμό για να μην έχει προβλήματα με τα δόντια του και πως όταν γύρισε να τον πάρει δεν ήταν χαρούμενος που την έβλεπε.

«Αισθάνθηκα άσχημα αλλά έγινε για το καλό του», σημειώνει. Ο Φριτζ τελικά την συγχώρησε αφού τον πήγε μια βόλτα πριν γυρίσουν σπίτι και πλέον φαίνεται πως το έχει ξεχάσει.

Δείτε το βίντεο

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share