Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021

Καλεσμένοι άρπαξαν τη νύφη μπροστά στον γαμπρό και άρχισαν να την γδύνουν - Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που εξόργισε πολλούς

Αδιανόητο σκηνικό

16 Ιουλίου 2021 13:03
Καλεσμένοι άρπαξαν τη νύφη μπροστά στον γαμπρό και άρχισαν να την γδύνουν - Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που εξόργισε πολλούς
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σόκαραν αυτοί οι καλεσμένοι που άρπαξαν τη νύφη μπροστά στον γαμπρό και άρχισαν να την γδύνουν! Ενώ, ένας γαμπρός μόλις είδε το πρόσωπο της νύφης της ζήτησε να χωρίσουν! Μόλις την δείτε από μπροστά θα «καταλάβετε» γιατί το έκανε.

Παρόλο που οι Κινέζοι είναι σχετικά συντηρητικοί όταν είναι να εκφράσουν μία ρομαντική ιδέα, γίνονται πολύ ανοιχτόμυαλοι όταν πρόκειται για παιχνίδια γάμων. Η χαρούμενη τελετή ενός ζευγαριού τέλειωσε με έναν πολύ παράξενο τρόπο όταν μία ομάδα καλεσμένων άρχισαν να γδύνουν την νύφη μπροστά στον γαμπρό.

Οι δυο τους καθόντουσαν στο κρεβάτι με τα εσώρoυχα όταν ξεκίνησαν οι αταξίες. Το ζευγάρι φαίνεται να προσπαθεί να κρυφτεί καθώς οι καλεσμένοι προσπαθούν να γδύσουν τη νύφη. Εκείνη ουρλιάζει και προσπαθεί να καλύψει το σώμα της.

Οι καλεσμένοι έκαναν μερικές προσπάθειες και ο ένας από αυτούς τεντώθηκε σε μία προσπάθεια να της βγάλει το εσώρoυχο.

Ο γαμπρός φαίνεται να νιώθει άβολα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ζήτησε στους καλεσμένους να σταματήσουν ενώ προσπαθούσε να προστατέψει τη γυναίκα του. Πολλοί σοκαρίστηκαν στο διαδίκτυο με αυτό το βίντεο και τα σχόλια πήραν φωτιά.

Στην Κίνα, τα παιχνίδια αυτά γίνονται αφού οι νεόνυμφοι τελειώσουν με την τελετή και επιστρέψουν στο νέο τους σπίτι. Συνήθως σχεδιάζονται από τους κοντινούς φίλους του ζευγαριού.

Σκοπό έχουν να δείξουν τις ευχές των φίλων του ζευγαριού να αποκτήσουν γρήγορα ένα παιδί. Βέβαια, οι καινούργιες γενιές έχουν χαλάσει πολύ το έθιμο.

Οι σκέψεις σας πάνω στο θέμα;

Γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο - Η κίνησή του θα σας κάνει να δακρύσετε (photo)

Ένας γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο. Με αυτό που έκανε όμως θα σας κάνει να δακρύσετε. Μια πραγματική ιστορία που τσακίζει κόκαλα.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου 12 χρόνια, καθώς είχαν γνωριστεί στο Πανεπιστήμιο. Έπειτα από μερικά έτη αποφάσισαν να παντρευτούν και το 2013 είχαν ορίσει την ημερομηνία. Όμως, τα σχέδιά τους άλλαξαν άρδην, όταν η κοπέλα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Ξου Σινάν και η Γιανγκ ανέβαλαν τον γάμο. Η κοπέλα πάλεψε για περίπου 5,5 χρόνια με την επάρατη νόσο, όμως, πριν από μερικές μέρες άφησε την τελευταία της πνοή. Ο Ξου, λίγο πριν τον θάνατο της Γιανγκ είχε ανακαλύψει πως η τελευταία έψαχνε νυφικά στο ίντερνετ, φανερώνοντας την επιθυμία της να παντρευτεί. Όμως, τελικά δεν τα κατάφερε. Επίσης, σε μία άλλη ιστορία, η νύφη έλαμπε από ομορφιά την πρώτη νύχτα του γάμου, όταν όμως ο γαμπρός είδε αυτό λιποθύμησε!

Γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο

Έτσι, ο Ξου ετοίμασε μία ιδιαίτερη τελετή και παντρεύτηκε το πτώμα της, μένοντας δίπλα της για μία εβδομάδα. «Η γυναίκα μου δεν ήθελε να κλάψει κανείς αν πέθαινε. Κι εγώ τα κατάφερα να μην κλάψω, αλλά όταν πήραν το σώμα της για καύση τότε λύγισα», υποστήριξε ο 35χρονος.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share