Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

«Σελίδα γνώμης για ανεμβολίαστους»: Τα καλύτερα ποστ-γροθιά στους εμβολιασμένους

Σελίδα του facebook τρολάρει τους εμβολιασμένους

15 Ιουλίου 2021 12:17
«Σελίδα γνώμης για ανεμβολίαστους»: Τα καλύτερα ποστ-γροθιά στους εμβολιασμένους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν θέλουν όλοι να κάνουν εμβόλιο - το δείχνουν και τα νούμερα. Πολλοί συμπολίτες μας έχουν τις αμφιβολίες τους για τα εμβόλια, τις μάσκες και γενικά για όσα προτείνει η επιστήμη για να πολεμήσουμε τον κορωνοϊό.

Ε, λοιπόν όλοι αυτοί χρειάζονται μια σελίδα που να εκφράζει τις ανησυχίες τους και ποια καλύτερη από την σελίδα facebook «οι ανεμβολιαστοι» - έτσι χωρίς τόνο.

Απολαύστε τα καλύτερα ποστ - πριν τους ρίξει τη σελίδα η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Βίντεο με μαγνήτες που κολλάνε στο μπράτσο των εμβολιασμένων (αφού μπήκε το τσιπάκι ντε), παγκόσμιες διαμαρτυρίες για τις μάσκες, μπόλικους fake νεκρούς εξαιτίας των εμβολίων και άλλα πολλά. Βέβαια έχω μια υποψία ότι πρόκειται για τρολοσελίδα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Την «έπεσαν» στο δελτίο του ΣΚΑΪ αρνητές του εμβολίου - Ρασοφόρος αρνητής με σταυρό και γαλλικά έκανε «ντου» στον καμεραμάν (Video)

Ρεπορτάζ για τη συγκέντρωση κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών θέλησε να προβάλλει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ο ΣΚΑΪ, ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά στη συγκεκριμένη ζωντανή σύνδεση.

Η παρουσιάστρια, Σία Κοσιώνη, έδωσε τον λόγο στον ρεπόρτερ, Γιώργο Πρωτοψάλτη, ωστόσο αυτός δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τα λεγόμενά του καθώς υπήρξαν αρκετοί που αντέδρασαν και τον ανάγκασαν να σταματήσει.

Πέρα από δυο κοπέλες που έστελναν… φιλάκια στην κάμερα και έκαναν μορφασμούς πίσω από τον ρεπόρτερ, ακούγονταν άνθρωποι να φωνάζουν «προδότες» προς το συνεργείου του σταθμού, ενώ ένας ιερέας με έναν σταυρό στο χέρι έκανε… παρέμβαση στην κάμερα λέγοντας τις δικές του απόψεις…

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share