Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο - Η κίνησή του θα σας κάνει να δακρύσετε (photo)

Μια συγκινητική ιστορία

12 Ιουλίου 2021 10:37
Γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο - Η κίνησή του θα σας κάνει να δακρύσετε (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο. Με αυτό που έκανε όμως θα σας κάνει να δακρύσετε. Μια πραγματική ιστορία που τσακίζει κόκαλα.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου 12 χρόνια, καθώς είχαν γνωριστεί στο Πανεπιστήμιο. Έπειτα από μερικά έτη αποφάσισαν να παντρευτούν και το 2013 είχαν ορίσει την ημερομηνία. Όμως, τα σχέδιά τους άλλαξαν άρδην, όταν η κοπέλα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Ξου Σινάν και η Γιανγκ ανέβαλαν τον γάμο. Η κοπέλα πάλεψε για περίπου 5,5 χρόνια με την επάρατη νόσο, όμως, πριν από μερικές μέρες άφησε την τελευταία της πνοή. Ο Ξου, λίγο πριν τον θάνατο της Γιανγκ είχε ανακαλύψει πως η τελευταία έψαχνε νυφικά στο ίντερνετ, φανερώνοντας την επιθυμία της να παντρευτεί. Όμως, τελικά δεν τα κατάφερε. Επίσης, σε μία άλλη ιστορία, η νύφη έλαμπε από ομορφιά την πρώτη νύχτα του γάμου, όταν όμως ο γαμπρός είδε αυτό λιποθύμησε!

Γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο

Έτσι, ο Ξου ετοίμασε μία ιδιαίτερη τελετή και παντρεύτηκε το πτώμα της, μένοντας δίπλα της για μία εβδομάδα. «Η γυναίκα μου δεν ήθελε να κλάψει κανείς αν πέθαινε. Κι εγώ τα κατάφερα να μην κλάψω, αλλά όταν πήραν το σώμα της για καύση τότε λύγισα», υποστήριξε ο 35χρονος.

Γαμπρός τίναξε τον γάμο στον αέρα! Το απαγορευμένο βίντεο της νύφης που έπαιξε στα video wall (Video)

Ένας γαμπρός τίναξε τον γάμο στον αέρα, όταν έπαιξε το απαγορευμένο βίντεο της νύφης που στα video wall! Η τελετή έγινε κανονικά και άπαντες βρέθηκαν στο κέντρο που θα φιλοξενούσε την δεξίωση. Όμως, όλα ανατράπηκαν μετά το βίντεο. Ενώ, ένα αδιανόητο περιστατικό, με διαστάσεις... παράδοσης έλαβε τόπο στην Ινδία, καθώς μια νύφη πέθανε από καρδιακή προσβολή και η αδελφή της λίγο αργότερα παντρεύτηκε το γαμπρό.

Μόλις το ζευγάρι μπήκε στον χώρο, άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ο εκφωνητής είπε από το μικρόφωνο: «Θα σας δείξουμε βίντεο από το πως μεγάλωσαν οι νεόνυμφοι». Όμως, δευτερόλεπτα αργότερα από το video wall έπαιξε βίντεο με τη νύφη να έχει ερωτικές... περιπέτειες με τον άνδρα της αδερφής της. Όπως καταλαβαίνετε ακολούθησε χαμός!

Δείτε τα βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share