Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021

Τι να κάνεις στο αεροπλάνο όταν κάποιος βάλει τα πόδια του στο κάθισμά σου

Μια ενοχλητική συνήθεια για πολλούς

7 Ιουλίου 2021 12:49
Τι να κάνεις στο αεροπλάνο όταν κάποιος βάλει τα πόδια του στο κάθισμά σου

Ένας επιβάτης πτήσης επαινέθηκε online από χιλιάδες κόσμο όταν κατέγραψε την αντίδρασή του σε έναν άλλο επιβάτη, ο οποίος έβαλε τα πόδια του στο κάθισμά του.

Το βίντεο με την ανορθόδοξη μέθοδό του συγκέντρωσε στο TikTok πάνω από 3,9 εκατ. views σε 24 ώρες.

«Τι να κάνεις σε μια τέτοια κατάσταση», γράφει στο βίντεο, όπου δείχνει τον χρήστη να κάθεται στο κάθισμά του και να βιντεοσκοπεί τα γυμνά πόδια του άλλου επιβάτη πάνω στο κάθισμά του.

Παίρνει λοιπόν το μπουκαλάκι με το νερό και το χύνει πάνω στα δάχτυλα του ποδιού του πίσω επιβάτη, αναγκάζοντάς τον να μαζέψει άρον άρον τα πόδια του από το κάθισμα του αεροπλάνου.

@the.walker.twins

Had to do something 🥴 #airplane #travel #situation #viral #foryou

♬ Into The Thick Of It! - The Backyardigans

Ξέχνα το TikTok. Το νέο αστέρι των social media είναι το Clubhouse

Social media: Το Instagram πήρε τη θέση του Snapchat, το TikTok ξεπέρασε το Instagram και τώρα ήρθε ήδη ο ανταγωνιστής του TikTok που ακούει στο όνομα Clubhouse. Τι είναι το Clubhouse και γιατί έχει αυξηθεί 100% η δημοτικότητά του; Για ακόμα μια φορά, ο Elon Musk έκανε viral μια εφαρμογή που αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ το επόμενο διάστημα.

Ήδη έχει κερδίσει πολλούς και πιστούς φανς και οι εκτιμήσεις είναι ότι όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι θα ερωτευτούν αυτό το social media που βασίζεται στον ήχο. Παράλληλα δείτε και τις ριζικές αλλαγές που αναμένεται να δούμε στο instagram.

Τι είναι το Clubhouse;

Πρόκειται για ένα “audio-based social media app”, μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να μεταδώσουν ηχητικά μηνύματα, να μιλάνε, να μοιράζονται ιστορίες, αλλά και να ανταλλάσσουν ιδέες με ανθρώπους από άκρη σε άκρη της γης.

Αφού κάνεις την εγγραφή σου στην εφαρμογή, μπορείς να πάρεις μέρος σε chat rooms με διάφορα θέματα. Από εκεί και πέρα επιλέγεις εάν θέλεις να μείνεις και να παρακολουθείς ως ακροατής ή εάν επιθυμείς να μοιραστείς και τις δικές σου σκέψεις.
Η νέα εφαρμογή μετά το Tik Tok είναι το Clubhouse

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια προσομοίωση των podcasts και των πάνελ συζητήσεων. Oprah, Ashton Kutcher, Elon Musk, Kevin Hart είναι μόνο μερικοί απ’ τους celebrities που χρησιμοποιούν ήδη το social media.

Τα προβλήματα σε αυτή τη φάση είναι 2:

Για να εγγραφείς πρέπει να έχεις λάβει πρόσκληση από κάποιον άλλο, όμως, αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα. Η εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο για iPhone, όμως, κι αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα!

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα app με ενδιαφέρον περιεχόμενο που λειτουργεί και σαν χρήσιμο εργαλείο εργασίας, εκτός από ψυχαγωγίας.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share