Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Οχι δεν είναι η Τζένιφερ Άνιστον: Απίστευτη μίμηση της Ρέιτσελ από σωσία της ηθοποιού στο TikTok

Αμερικανίδα μαμά έγινε viral με ένα βίντεο που μιμείται την Ρέιτσελ Γκριν

5 Ιουλίου 2021 11:18
Οχι δεν είναι η Τζένιφερ Άνιστον: Απίστευτη μίμηση της Ρέιτσελ από σωσία της ηθοποιού στο TikTok
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίσα Τρανέλ, γνωστή ως σωσίας της Τζένιφερ Άνιστον, προκάλεσε χαμό στα social media μετά το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο TikTok, στο οποίο μιμείται την Ρέιτσελ Γκριν από τη γνωστή σειρά Τα Φιλαράκια.

Στο βίντεο, η Λίσα φαίνεται να παριστάνει την Ρέιτσελ Γκριν, ενώ όμως ακούγεται ένα απόσπασμα από το επεισόδιο της σειράς "The One Where Chandler Can't Remember Who Sister". Δες επίσης, την κρεμ μπρουλέ του Tik Tok που έχει γίνει viral, με μόνο 3 υλικά.

Οχι δεν είναι η Τζένιφερ Άνιστον: Απίστευτη μίμηση της Ρέιτσελ από σωσία της ηθοποιού στο TikTok

H Λίζα Τρανέλ ερμηνεύει τις γραμμές της Τζένιφερ Άνιστον στο εστιατόριο που δούλευε η Monica Gellar (δηλαδή η Courteney Cox).

"Θέλω να παραιτηθώ, αλλά μετά σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω υπομονή. Μετά, σκέφτομαι γιατί θα πρέπει κάποιος να μείνει σε μία τόσο ταπεινωτική δουλειά απλά επειδή σχετίζεται ελάχιστα με το αντικείμενο που τον ενδιαφέρει;" ακούγεται να λέει η ηθοποιός ως Ρέιτσελ Γκριν.

Το βίντεο της Τρανέλ έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 534.000 likes και 9.800 σχόλια.

@she_plusthree

You know what I mean?

♬ original sound - Friends

Τα Φιλαράκια: Στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ του σπέσιαλ επεισοδίου

Τα «Φιλαράκια» είναι φυσικά μια από τις δημοφιλέστερες σειρές όλων των εποχών που ξεκίνησε το 1994 και ολοκληρώθηκε μετά από δέκα σεζόν.

Μετά το teaser, δόθηκε στη δημοσιότητα και το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το σπέσιαλ επεισόδιο από «Τα Φιλαράκια» που περίμεναν τόσο καιρό οι φαν της σειράς.

Τα «Φιλαράκια» είναι φυσικά μια από τις δημοφιλέστερες σειρές όλων των εποχών

Το τρέιλερ ξεκινά με την πιο διάσημη τηλεοπτική παρέα να παίζει ένα παιχνίδι ερωτήσεων. Κάτι που είχε γίνει και στη σειρά, όταν με αυτό τον τρόπο ο «Τζόι» και ο «Τσάντλερ» κέρδισαν- για λίγο- το διαμέρισμα στο οποίο ζούσαν η «Ρέιτσελ» και η «Μόνικα».

Τα μέλη του καστ συζητούν στο τρέιλερ για τα πάντα, από τη διαδικασία του κάστινγκ και τη σχέση που ανέπτυξαν μεταξύ τους, μέχρι το πιο επίμαχο ερώτημα της σειράς. Είχαν κάνει διάλειμμα από τη σχέση τους η «Ρέιτσελ» και ο «Ρος» όταν ο δεύτερος πέρασε μια βραδιά με άλλη γυναίκα;

Το σπέσιαλ επεισόδιο με το reunion για «Τα Φιλαράκια» θα προβληθεί στις 27 Μαΐου, στο HBO Max. Σε αυτό, εκτός από τους έξι πρωταγωνιστές, δίνουν το παρών και άλλοι ηθοποιοί που έχουν περάσει από τη σειρά.

Επίσης, έχει ανακοινωθεί πως θα υπάρχουν και αρκετοί guest, από την Lady Gaga και την βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Μαλάλα Γιουσαφζάι, ως τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, τον Τζάστιν Μπίμπερ και τους BTS. Ακόμη, εμφανίζονται η Σίντι Κρόφορντ, ο Τζέιμς Κόρντεν, η Κάρα Ντελεβίν, ο Κιτ Χάρινγκτον και η Μίντι Κόλινγκ.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share