Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Δεν ήταν θέμα αυτό, ήταν ερωτική βιαιοπραγία» η νέα ατάκα των Πανελληνίων - Τι κάνει σήμερα ο μαθητής που ένιωσε την «Πανωλεθρία» στις πανελλήνιες του 1997

Δείτε το βίντεο

17 Ιουνίου 2021 11:45
«Δεν ήταν θέμα αυτό, ήταν ερωτική βιαιοπραγία» η νέα ατάκα των Πανελληνίων - Τι κάνει σήμερα ο μαθητής που ένιωσε την «Πανωλεθρία» στις πανελλήνιες του 1997
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάθε χρονιά υπάρχουν σχόλια των μαθητών για τα θέματα στα μαθήματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, τα οποία γίνονται viral. Επίσης, αυτός ο πατέρας έδειξε πόσο περήφανος είναι για τον γιο του που κέρδισε σε έναν αγώνα μπέιζμπολ αφού η έγινε απευθείας viral!

Έτσι και φέτος, ένας μαθητής στο 3ο ΓΕΛ Αγρινίου, βγαίνοντας μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων για την Έκθεση έκανε λόγο για... «ερωτική βιαιοπραγία».

Στην ερώτηση για το θέμα απάντησε «Σήμερα εξεταστήκαμε στην Έκθεση. Το θέμα ήταν για τους νέους, δεν το περίμενε κανείς, δεν ήταν θέμα αυτό, ήταν ερωτική βιαιοπραγία, να ηρεμήσουμε…».

Τι κάνει σήμερα ο μαθητής που που ένιωσε την «Πανωλεθρία» στις πανελλήνιες του 1997

Ήταν το 1997 όταν ο τριτοδεσμίτης Βασίλης Γκαραμέτσης, έδωσε Πανελλήνιες εξετάσεις.

Με αφορμή τις πανελλήνιες εξετάσεις, ο τότε μαθητής γίνεται κάθε χρόνο viral με τις επικές απαντήσεις που είχε δώσει σχετικά με την απόδοση του στις γραπτές ξετάσεις.

Ήταν το 1997 όταν ο τριτοδεσμίτης Βασίλης Γκαραμέτσης

Συγκεκριμένα, το μάθημα που είχε δώσει εκείνη την ημέρα και εξέφρασε το παράπονό του, ήταν η Ιστορία. Είχε γίνει έξω φρενών καθώς ισχυριζόταν ότι είχαν μπει «Όλα τα αντι-SOS» θέματα, και «Ήταν για τους πάρα πολύ καλούς παπαγάλους, γι’ αυτούς που έχουν φωτοτυπικό μηχάνημα στο μυαλό τους», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο Βασίλης Γκαραμέτσης όμως, είναι η τρανή απόδειξη πως η ζωή δεν τελειώνει μετά τις Πανελλαδικές και πως δεν χαρακτηρίζεται η επαγγελματική του πορεία από αυτές. Μετά από 23 χρόνια, είναι απόφοιτος ως δικηγόρος του Columbia Law School και μένει και εργάζεται στην Ελβετία.

Μένει και εργάζεται στην Ελβετία

Μετά από 23 χρόνια, είναι απόφοιτος ως δικηγόρος του Columbia Law School

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share