Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Σήκωσε μία φωτογραφία στο διαδίκτυο και τα σχόλια πήραν φωτιά. Προσέξτε τι πιάνει και θα καταλάβετε!

Η ιστορία που σαρώνει στο διαδίκτυο!

9 Ιουνίου 2021 14:37
Σήκωσε μία φωτογραφία στο διαδίκτυο και τα σχόλια πήραν φωτιά. Προσέξτε τι πιάνει και θα καταλάβετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι εύκολο να βάλεις ένα μαγιό και να αρχίζεις να κατακρίνεις ξεχωριστά κάθε κομμάτι του σώματός σου – ακόμα και αν έχεις πολύ αυτοπεποίθηση, όπως η Demi Lovato. Το Σάββατο, η 23χρονη ανάρτησε μία selfie που φορούσε μπικίνι και τσιμπούσε την κοιλιά της, για να δείξει το πόσο αγαπάει το σώμα της – ακόμα και με τις ατέλειές του. Παράλληλα δείτε άλλη μια περίεργη ιστορία με μια κοπέλα που όταν ανέβασε φωτογραφία στο διαδίκτυο την έκραξαν για τα καλά.

Σήκωσε μία φωτογραφία στο διαδίκτυο και τα σχόλια πήραν φωτιά. Προσέξτε τι πιάνει και θα καταλάβετε!

“Το σώμα μου δεν είναι τέλειο. Δεν είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και δεν με πειράζει.”

Επίσης ανέβασε και μια φωτογραφία από το κάτω μισό της, βάζοντας λεζάντα, ‘καμπύλες’.

Από γuμνές φωτογραφίσεις, μέχρι το ότι μίλησε ανοιχτά για την μάχη της με διατροφικές διαταραχές, η Lovato έχει ανά καιρούς δώσει πραγματικές μάχες για να δείξει πως πρέπει να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας.

“Ανεξάρτητα από όσα λέει η κοινωνία τη σήμερον ημέρα… Δεν χρειάζεται να έχεις κενό στους μηρούς για να είσαι όμορφη. Είναι δυνατό να αγαπάς το σώμα σου όπως ακριβώς είναι. ”

Χάρη στη Demi, ίσως έχει έρθει ο καιρός να πούμε αντίο στους φόβους που έχουμε για το μαγιό.

Δημοσίευσε μία φωτογραφία της κόρης της και 2 λεπτά αργότερα ήταν νεκρή… Πρέπει να το δείτε όλοι

Viral: Πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη δει αυτό το βίντεο, αλλά είναι κάτι που αφορά ΟΛΟ τον πλανήτη καθώς αυτό το μήνυμα μπορεί να σώσει ζωές.

Το να χρησιμοποιείς το κινητό σου κατά τη διάρκεια της οδήγησης είναι σαν εκείνα τα μικρά, άτακτα πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις, αλλά δε μπορείς να αντισταθείς. Δυστυχώς ζούμε σε μία εποχή που για να νιώθεις “ζωντανός” πρέπει να είσαι συνεχώς online…

Στην τελική όσο σίγουροι κι αν είστε για τις ικανότητές σας στο multitasking, δεν πρέπει ΠΟΤΕ να χρησιμοποιείτε το κινητό όταν οδηγείτε. Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα άρθρα όπως αυτό εδώ, λίγα δευτερόλεπτα αρκούν για το μοιραίο.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share