Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η γυναίκα του ήταν κουρασμένη και δεν είχε ποτέ όρεξη για «παιχνίδια» - Τοποθέτησε κρυφή κάμερα και ανακάλυψε την τραγική αλήθεια (Video)

Δεν πίστευε στα μάτια του!

9 Μαΐου 2021 10:47
Η γυναίκα του ήταν κουρασμένη και δεν είχε ποτέ όρεξη για «παιχνίδια» - Τοποθέτησε κρυφή κάμερα και ανακάλυψε την τραγική αλήθεια (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η γυναίκα του ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε όρεξη για "παιχνίδια"... Όταν όμως έβαλε κρυφή κάμερα δεν πίστευε στα μάτια του! Επίσης, σοκαρισμένη παρακολουθεί από την κάμερα του υπολογιστή της μια κόρη την μητέρα της να την «πέφτει» στο αγόρι της και εκείνος εν τέλει να ενδίδει!

«Ποιος κουβαλάει μεγαλύτερο βάρος; Οι άντρες ή οι γυναίκες;» Η παρακάτω ταινία μικρού μήκους, η οποία δημιουργήθηκε για το «Itsumo-Arigato-Project» (Σε-ευχαριστώ-πάντα) από την Kao Corporation στην Ιαπωνία, ξεκινάει με αυτή την ερώτηση.

Πολλοί υποθέτουν ότι είναι το ισχυρό φίλο: οι άντρες. Ναι, ίσως σε μια οικογενειακή εκδρομή ο μπαμπάς να κουβαλάει το μεγαλύτερο βάρος, τη μεγαλύτερη σακούλα με τα ψώνια ή το παιδί στην αγκαλιά του. Αλλά μια Δευτέρα, μια Τρίτη, ή μια άλλη κανονική ημέρα;

Μια έρευνα 100 ανδρών και γυναικών στους δρόμους του Τόκιο αποκάλυψε ότι οι γυναίκες κουβαλούσαν φορτία βάρους 7,2 κιλών, διπλάσια σε βάρος από τα φορτία των ανδρών που κυκλοφορούν καθημερινά στην πόλη. 18% των γυναικών που ερωτήθηκαν κουβαλούσαν πάνω από 15 κιλά βάρος.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

14χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι - Λίγα λεπτά μετά εμφανίστηκε ο πατέρας της και...

Μια 14χρονη από τη Φλόριντα παραπονιόταν για χρόνια ότι ο πατέρας της την κακοποιεί και τελικά αποφάσισε να βάλει τέλος στο δράμα της, με μια κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της. Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που μια κάμερα αποκαλύπτει κάτι τραγικό, δείτε εδώ όπου ένας 29χρονος άνδρας έβγαζε φωτογραφίες κάτω από την φούστα 15χρονης και μόλις είδε ο πατέρας τι είχε καταγράψει η κάμερα έγινε χαμός!

Το βίντεο που καταγράφηκε είναι σοκαριστικό και κρύβει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, που ενοχοποιούν τον πατέρα της. Όχι μόνο κακοποιούσε εκείνη αλλά και τον σκύλο της, απειλώντας ότι θα τον σκοτώσει. Η κάμερα μπορεί να ανοίξει τα μάτια σε πολλούς και να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ μπορεί να καταστρέψει και ένα γάμο.

Στο βίντεο που κατέγραψε στις 23 Δεκεμβρίου βλέπουμε τον 47χρονο πατέρα της να μπαίνει στο δωμάτιό της και με επιθετική στάση να της φωνάζει, να χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο. Το βίντεο κοινοποίησε η μητέρα της, η οποία έχει πάρει διαζύγιο από τον πατέρα.

Στις σκληρές εικόνες που μπορεί να διακρίνει κανείς παρά το θολό σημείο και όπως αναφέρει και το ένταλμα σύλληψής του, ο άνδρας αρπάζει το κορίτσι από τα μαλλιά και το σπρώχνει προς το κρεβάτι με αποτέλεσμα να χτυπήσει, ενώ του φωνάζει να σκάσει…

4χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι

Το κορίτσι κατήγγειλε το συμβάν και έδωσε το βίντεο στις αρχές την επόμενη μέρα, ενώ ο άντρας στις αρχές Ιανουαρίου συνελήφθη με κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου και ζώου.

Η δε μητέρα της 14χρονης την χαρακτήρισε απόλυτο ήρωά της. Είπε πως Είναι ένα δυνατό και έξυπνο κορίτσι, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη.

Το ζευγάρι έχει πάρει διαζύγιο και έχει εμπλακεί σε μακρά δικαστική διαμάχη από το 2005. Το παιδί ζούσε με τον πατέρα γιατί η μάνα έχει χάσει την επιμέλειά της.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share