Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του λίγο πριν το γάμο - Αυτό που έκανε θα δακρύσετε (photo)

Μια συγκινητική ιστορία!

3 Μαΐου 2021 16:56
Γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του λίγο πριν το γάμο - Αυτό που έκανε θα δακρύσετε (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο. Με αυτό που έκανε όμως θα σας κάνει να δακρύσετε. Μια πραγματική ιστορία που τσακίζει κόκαλα. Επίσης, μια 30χρονη έγκυος νύφη πέθανε λίγα λεπτά πριν το γάμο, με την σπαρακτική εικόνα του γαμπρού με το μωρό να «τσακίζει» κόκαλα!

Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου 12 χρόνια, καθώς είχαν γνωριστεί στο Πανεπιστήμιο. Έπειτα από μερικά έτη αποφάσισαν να παντρευτούν και το 2013 είχαν ορίσει την ημερομηνία. Όμως, τα σχέδιά τους άλλαξαν άρδην, όταν η κοπέλα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Ξου Σινάν και η Γιανγκ ανέβαλαν τον γάμο. Η κοπέλα πάλεψε για περίπου 5,5 χρόνια με την επάρατη νόσο, όμως, πριν από μερικές μέρες άφησε την τελευταία της πνοή. Ο Ξου, λίγο πριν τον θάνατο της Γιανγκ είχε ανακαλύψει πως η τελευταία έψαχνε νυφικά στο ίντερνετ, φανερώνοντας την επιθυμία της να παντρευτεί. Όμως, τελικά δεν τα κατάφερε.

Γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του λίγο πριν το γάμο -

Έτσι, ο Ξου ετοίμασε μία ιδιαίτερη τελετή και παντρεύτηκε το πτώμα της, μένοντας δίπλα της για μία εβδομάδα. «Η γυναίκα μου δεν ήθελε να κλάψει κανείς αν πέθαινε. Κι εγώ τα κατάφερα να μην κλάψω, αλλά όταν πήραν το σώμα της για καύση τότε λύγισα», υποστήριξε ο 35χρονος.

37χρονος γαμπρός προσφέρει δαχτυλίδι στη θετή κόρη του - Άφωνη η 27χρονη νύφη και μητέρα της (Video)

Σε μια συγκινητική στιγμή πριν μερικούς μήνες ένας 37χρονος γαμπρός προσφέρει στη θετή 6χρονη κόρη του, ένα δαχτυλίδι και της ζητάει να είναι το παιδί του για τη υπόλοιπη ζωή του, μπροστά στους καλεσμένους στο γάμο του με την 27χρονη νύφη και μητέρα να μένει άφωνη! Επίσης, στην Πορτογαλία ένας γαμπρός αποφάσισε να διακόψει τον ίδιο του τον γάμο και να παραδεχτεί μπροστά στη νύφη την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα.

Η χαριτωμένη χειρονομία συνέβη κατά τη διάρκεια του γάμου του στο Σάο Πάολο το περασμένο Σάββατο. Γονατίζει κάτω στο ύψος του μικρού κοριτσιού, ο Diogo Bolant και της λέει, ‘θέλω να σε ρωτήσω κάτι’.

‘Συμφωνείς να είσαι η κόρη μου για πάντα;’ ρώτησε την Isadora. Το παιδί, που ήταν η κουμπάρα της 27χρονης Nicole de Souza,με δάκρυα στα μάτια δεν δίστασε να απαντήσει ‘ναι’, καθώς ο νέος της μπαμπάς έβγαλε από το κουτί το δαχτυλίδι και το γλίστρησε στο δάχτυλό της.

Ο ιερέας, δίνοντας την ευλογία του στον όρκο, είπε: ‘Έτσι, σφραγίζεται η συμφωνία.’ Γεμάτη με συγκίνηση η Isadora έκρυψε το κεφάλι της στο νυφικό της μητέρας της.

37χρονος γαμπρός προσφέρει δαχτυλίδι στη θετή κόρη του

Στη συνέχεια, συνειδητοποιώντας πόσο ιδιαίτερη ήταν η στιγμή, έπεσε στην αγκαλιά του νέου πατέρα της και άρχισε να κλαίει στον ώμο του. Αυτός την φίλησε απαλά στο μάγουλο, καθώς η μητέρα της κρατούσε το χέρι για να την καθησυχάσει.

Η τρυφερή στιγμή γυρίστηκε από την Space Company, που οργάνωσε την τελετή στο χώρο τους. Ο Edilaine Gaeta, εμπορικός διευθυντής της εταιρείας δήλωσε: ‘Αυτό ήταν όλο σχεδιασμένο. Σε μια από τις συναντήσεις πριν από το γάμο, ο Diogo είπε ότι ήθελε να κάνει μια έκπληξη στην Isadora που είναι σαν κόρη του.’

‘Το κοριτσάκι δεν είχε καμία ιδέα για αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Όλοι οι καλεσμένοι και η ομάδα μας από τους διοργανωτές γνώριζαν και ήταν ενθουσιασμένοι και σχεδόν έκλαψαν αν και ήξεραν το μυστικό από πριν.’

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Facebook και έχει πάνω από εννέα εκατομμύρια προβολές στο διάστημα μίας εβδομάδας. Η μεγάλη δημοσιότητα έχει συγκλονίσει το νιόπαντρο ζευγάρι που είναι σήμερα στο μήνα του μέλιτος στο Κανκούν στο Μεξικό.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share