Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

Τράβηξε βίντεο την μητέρα της που πάσχει από σχιζοφρένεια - Αυτό που κατέγραψε με την κάμερα θα σας συγκλονίσει

Εικόνες που «τσακίζουν» την καρδιά!

22 Απριλίου 2021 21:27
Τράβηξε βίντεο την μητέρα της που πάσχει από σχιζοφρένεια - Αυτό που κατέγραψε με την κάμερα θα σας συγκλονίσει
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια κόρη αποφάσισε να τραβήξει βίντεο την μητέρα της που πάσχει από σχιζοφρένεια. Αυτό που κατέγραψε με την κάμερα θα σας «τσακίσει» την καρδιά! Επίσης, σοκάρει το περιστατικό όταν μια μητέρα έτρεξε στον παιδικό σταθμό όταν κάποιος επιτέθηκε στο μωρό της. Τότε είδε στην κάμερα κάποιον πάνω από το μωράκι της να... και έπαθε σοκ!

Συγκεκριμένα, η μητέρα της Emily Robinson είχε σχιζοφρένεια πριν γεννηθεί η κόρη της. Σταμάτησε όμως τα φάρμακα επειδή ήταν έγκυος. Μία μέρα, αρρώστησε πάρα πολύ και άρχισε να περιπλανιέται στο χιόνι.

Την βρήκαν και της έδωσαν φάρμακα και την επόμενη μέρα γεννήθηκε η κόρη της. Από τότε, σχεδόν κάθε μέρα ήταν μία πάλη. Η Emily όμως θέλει να μάθει ο κόσμος πως η μητέρα της δεν είναι μόνο η ασθένειά της.

«Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και καλή μητέρα. Μου στέλνει γράμματα και με παίρνει τηλέφωνο για να μου πει πως με αγαπάει και πως είναι περήφανη για μένα.»

Ξέρει βέβαια πως η σχιζοφρένεια είναι και θα είναι πάντα κομμάτι της. Γι’αυτό και θέλησε να βρει τρόπο να δείξει στον κόσμο τις δύο πλευρές της μητέρας της – ένα σύμπλεγμα και έναν όμορφο άνθρωπο – με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια.

«Δεν μιλάμε για τις ψυχικές ασθένειες. Γι’αυτό και σκέφτηκα να βγάλω αυτό το βίντεο. Θέλω να δουν οι άνθρωποι τις ψυχικές ασθένειες με αγάπη

Ξεκίνησε ένα πρότζεκτ που ονόμασε ‘You Are in This World’, όπου καταγράφει την σχέση με την μητέρα της, τα πάνω, τα κάτω και όλα τα ενδιάμεσα.

Ξεκίνησε το πρότζεκτ με ένα συναισθηματικό βίντεο που δείχνει την μητέρα της να μιλάει για την αγάπη που έχει για τα εγγόνια της (τα παιδιά της Emily) ενώ έτρεμε (παρενέργεια των φαρμάκων) και είχε καταιγισμό συναισθημάτων και στιγμές αμηχανίας.

Μέχρι τώρα, οι αντιδράσεις στο βίντεο ήταν πάρα πολλές. Η Emily λέει πως είναι χαρούμενη που η μητέρας της έχει αφήσει τόσο καλό αντίκτυπο.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο και δείτε πώς είναι να ζει κανείς με σχιζοφρένεια:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share