Κυριακή, 09 Μαΐου 2021

18χρονη έγκυος γέννησε μετά από 4 ώρες - Μόλις οι γιατροί είδαν το στόμα του μωρού έπαθαν σοκ

Αδιανόητο!

18 Απριλίου 2021 09:07
18χρονη έγκυος γέννησε μετά από 4 ώρες - Μόλις οι γιατροί είδαν το στόμα του μωρού έπαθαν σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν αυτή η 18χρονη έγκυος πήγε στο μαιευτήριο για να γεννήσει δεν περίμενε πως το μωρό της θα αφήσει άφωνους ακόμη και τους γιατρούς. Ποιος ο λόγος;

Συγκεκριμένα, με ολόκληρο το δόντι του γεννήθηκε ένα μωράκι στη Βρετανία, προκαλώντας έκπληξη στη μητέρα του αλλά και στους γιατρούς. Το περιστατικό κρίνεται εξαιρετικά σπάνιο, καθώς μόλις ένα στα 1.000 μωρά γεννιούνται με το επονομαζόμενο "γενέθλιο" δόντι. Υπάρχουν κι αυτοί πάντως που λένε ότι δεν είναι και τόσο σπάνιο να γεννηθεί παιδί με το δόντι του σχηματισμένο.

Το μωρό γεννήθηκε υγιέστατο μετά από φυσιολογική εγκυμοσύνη και τοκετό διάρκειας τεσσάρων ωρών. Οι μαίες όμως παρατήρησαν κάτι ασυνήθιστο στο κοριτσάκι, αφού μόλις άνοιξε το στόμα του φάνηκε ένα δόντι. Πάντως, οι γιατροί το βγάζουν αυτό το δόντι.

Δείτε το:

ιστορίες με εγκύους

Υπάρχουν, ωστόσο, τρεις λόγοι για τους οποίος αποφασίζεται να αφαιρεθεί αυτό το δόντι – ή τα παραπάνω με τα οποία μπορεί να γεννηθεί ένα μωρό. Ο πρώτος είναι ότι μπορεί να εμποδίζει την αναπνοή του βρέφους, ο δεύτερος ότι αν βγει μόνο του, μπορεί να καταλήξει στα πνευμόνια του και ο τρίτος ότι μπορεί να προκαλέσει τραύμα στο στήθος της μητέρας κατά τον θηλασμό.

Η 18χρονη Μπέθανι, πάντως, είχε ήδη αποφασίσει να ταΐζει με μπουκάλι το μωρό της. Η 18χρονη μητέρα του δήλωσε πως "δεν είχα καταλάβει ότι ήμουν έγκυος μέχρι που έγινα έξι ή επτά μηνών, οπότε όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα, όταν άρχισε να φαίνεται". Παράλληλα, δείτε εδώ τι έπαθε μια 28χρονη που νόμιζε ότι ήταν έγκυος.

Έγκυος πάει στο κομμωτήριο για να βάψει τα μαλλιά της - Όμως όταν η κομμώτρια της βγάζει την πετσέτα... (video)

Μία έγκυος πήγε στο κομμωτήριο για να βάψει τα μαλλιά της. Μόλις η κομμώτρια της έβγαλε την πετσέτα έγινε χαμός. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, η Amanda και ο Gerald πήγαν στην κομμώτρια με ένα ιδιαίτερο αίτημα. Η Amanda ήταν έγκυος και ήθελε να μάθει το φύλο του μωρού της από το χρώμα των μαλλιών της! Έτσι, η Amber με χαρά έβαψε τα μαλλιά της, χωρίς αυτή να μπορεί να βλέπει το χρώμα.

Όταν τελικά έβγαλε την πετσέτα, δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της! Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια ακόμα viral ιστορία.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share