Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

28χρονη νόμιζε ότι είναι έγκυος - Όμως μέσα της δε μεγάλωνε έμβρυο αλλά...

Έπαθε σοκ όταν άκουσε τι της είπε ο γιατρός!

17 Απριλίου 2021 11:59
28χρονη νόμιζε ότι είναι έγκυος - Όμως μέσα της δε μεγάλωνε έμβρυο αλλά...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

28χρονη από το Σουόνσι της Ουαλίας νόμιζε πως είναι έγκυος, αφού έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει. Όμως, όταν πήρε τεστ εγκυμοσύνης, αυτό βγήκε αρνητικό.

"Με τον σύντροφό μου αναρωτιόμασταν εάν ήμουν έγκυος, αλλά τα τεστ ήταν αρνητικά" εξομολογείται στο BBC η 28χρονη κοπέλα. Τότε πήγε σε γιατρό και αφού έκανε υπέρηχο και αξονική τομογραφία, έμειναν όλοι άφωνοι. Μέσα της είχε μεγαλώσει μια κύστη, βάρους 26 κιλών ή αλλιώς όσο ζυγίζουν 7 μωρά!

Μετά από επέμβαση που είχε διάρκεια 4 ώρες, οι γιατροί την αφαίρεσαν και ευτυχώς η 28χρονη δεν αντιμετώπισε κανέναν πρόβλημα. "Τελικά, μετά την χειρουργική επέμβαση έμαθα ότι αυτό που υπήρχε μέσα στην κοιλιά μου ήταν ένα λιπαρό σακί που ζύγιζε 26 κιλά", ανέφερε η κοπέλα. Παράλληλα, δείτε εδώ μια ιστορία με μια έγκυο που σόκαρε.

Δείτε το βίντεο:

Έγκυος ήταν έτοιμη να γεννήσει - Όμως αυτό που έκανε το μωρό παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή

Μια 27χρονη έγκυος ήταν έτοιμη να γεννήσει. Ωστόσο, αυτό που έκανε το μωρό παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή! Η ιστορία της συγκλονίζει.

Συγκεκριμένα, μια έγκυος γυναίκα στην Κίνα σώθηκε χάρη στους γιατρούς, αφού το αγέννητο μωρό της κλώτσησε τη μήτρα της σε μια "εξαιρετικά σπάνια" περίπτωση. Η αγέννητη κόρη της κ. Ζανγκ λέγεται ότι κλώτσησε την ίδια τόσο σκληρά, που έσκαψε μια πληγή στον τοίχο της μήτρας της, η οποία είχε μείνει από μια προηγούμενη εγχείρηση.

ιστορία με έγκυο γυναίκα

Το κοριτσάκι γεννήθηκε στις 35 εβδομάδες με καισαρική τομή και η ίδια αλλά και η μητέρα της βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με το Νοσοκομείο Shenzhen του Πανεπιστημίου του Πεκίνου στη νότια Κίνα. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια συγκινητική ιστορία με μία έγκυο, η οποία πέθανε λίγο πριν το γάμο της.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share