Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Χαμός σε γάμο: Νύφη ζήτησε από τον άντρα της να αγκαλιάσει «μία τελευταία φορά» τον πρώην της! (Video)

Θα μείνετε κάγκελο» με την αντίδραση του γαμπρού

21 Μαρτίου 2021 18:45
Χαμός σε γάμο: Νύφη ζήτησε από τον άντρα της να αγκαλιάσει «μία τελευταία φορά» τον πρώην της! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άφωνο άφησε μια νύφη τον άνδρα της, όταν την ώρα του γάμου τους ζήτησε την άδειά του για να αγκαλιάσει τον πρώην φίλο της «μια τελευταία φορά». Επίσης, μια πανέμορφη νύφη, έκανε κάτι τόσο ξεχωριστό στο γαμπρό, που προκάλεσε τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν το βίντεο του γάμου τους.

Η γυναίκα, γνωστή ως @mayangkumay στο TikTok, μοιράστηκε ένα βίντεο που τράβηξε ένας καλεσμένος στη δεξίωση του γάμου τους, ο οποίος πιστεύεται ότι έγινε στη Μαλαισία.

Στο βίντεο φαίνεται η νύφη και ο γαμπρός να χαιρετούν τους καλεσμένους τους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο πρώην της νύφης.

Ο άνδρας περπατά μέχρι το ζευγάρι για να τους συγχαρεί για τον γάμο τους, στοχεύοντας να σφίξει το χέρι της νύφης, αλλά εκείνη έχει κάτι άλλο στο μυαλό της. Αντί να δώσει το χέρι της στον πρώην της, γυρίζει στον γαμπρό και τον ρωτάει: «Μπορώ να τον αγκαλιάσω άλλη μία φορά;», δείχνονται με το δάχτυλό της τον αριθμό ένα.

Καθώς ο γαμπρός τής κάνει νόημα δίνοντάς της το «ΟΚ», εκείνη τυλίγει τα χέρια της γύρω από τον πρώην της, κάνοντάς τον μια ζεστή αγκαλιά και χαϊδεύοντας τρυφερά την πλάτη του. Στη συνέχεια, ο πρώην πηγαίνει να σφίξει το χέρι του συζύγου, ο οποίος επίσης τον αγκαλιάζει.

27χρονη νύφη χωρίς πόδια συγκλονίζει την ημέρα του γάμου της (Video)

27χρονη νύφη η οποία γεννήθηκε χωρίς πόδια βρίσκει τη δύναμη για να «περπατήσει» με θάρρος στο κόκκινο χαλί της εκκλησίας, τη μέρα του γάμου της! Ενώ, μια 30χρονη έγκυος νύφη πέθανε λίγα λεπτά πριν το γάμο, με την σπαρακτική εικόνα του γαμπρού με το μωρό να «τσακίζει» κόκαλα!

Αρχικά, η Ρόζι Μπαμπόρ σκόπευε να χρησιμοποιήσει το αναπηρικό καροτσάκι για να φτάσει δίπλα στον γαμπρό, που την περίμενε στην εκκλησία της πόλης Τσεμπού, στις Φιλιππίνες, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη.

Η νεαρή νύφη ήθελε να ζήσει την εμπειρία όπως κάθε άλλη γυναίκα. Έτσι την ημέρα του γάμου της στις 5 Οκτώβρη, αποφάσισε να κατέβει από την αναπηρική πολυθρόνα και να φτάσει με μέχρι τον άντρα της τον Μάριο Πέρεζ, χρησιμοποιώντας τους γοφούς της και το δεξί της χέρι, ενώ στο αριστερό κρατούσε τη γαμήλια ανθοδέσμη.

«Ήθελα τα πάντα να είναι τέλεια για τον γάμο μου, οπότε ήξερα ότι έπρεπε να περπατήσω μόνη μου το κόκκινο χαλί χωρίς καρότσι. Ξεπερνώντας αυτή τη μικρή δυσκολία, αυτή η ειδική μέρα έγινε ακόμη πιο ξεχωριστή για μένα» είπε η Ρόζι.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share