Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Μητέρα δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που έκανε το μωρό της - Μόλις δείτε τι τράβηξε με την κάμερά της θα σοκαριστείτε (Video)

Θα μείνετε με ανοικτό το στόμα μόλις δείτε τι κατέγραψε

21 Μαρτίου 2021 16:39
Μητέρα δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που έκανε το μωρό της - Μόλις δείτε τι τράβηξε με την κάμερά της θα σοκαριστείτε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μητέρα έμεινε άφωνη μόλις είδε τι έκανε το μωρό της, έτσι αποφάσισε να το τραβήξει βίντεο με την κάμερά της και μόλις το δείτε και εσείς θα σοκαριστείτε. Επίσης, μια μητέρα εγκατέλειψε το παραμορφωμένο μωρό της. 17 χρόνια μετά όμως αυτό το μωρό συγκίνησε τον κόσμο!

Φαίνεται ότι αυτό το μωρό έχει ένα απίθανο γονίδιο. Κανείς δεν πίστευε τη μαμά, αλλά εκείνη έλεγε όντως την αλήθεια, όπως αποδεικνύεται στο βίντεο.

Το κοριτσάκι χορεύει στο ρυθμό της κέλτικης μουσικής σαν να έκανε εξάσκηση χρόνια! Πανέμορφο βίντεο, με το μωράκι να χαμογελάει και να χορεύει λες και βρίσκεται μπροστά σε κοινό!

Μητέρα έτρεξε στον παιδικό σταθμό όταν κάποιος επιτέθηκε στο μωρό της - Τότε είδε στην κάμερα κάποιον πάνω από το μωράκι της να...

Κάμερα: Μια μητέρα έτρεξε στον παιδικό σταθμό όταν κάποιος επιτέθηκε στο μωρό της. Τότε είδε στην κάμερα κάποιον πάνω από το μωράκι της να... και έπαθε σοκ! Συγκεκριμένα, σε ένα κέντρο ημερήσιας φροντίδας στη Μοντάνα, η Tracy Blinoy άφησε την κόρη της Eliana για την ημέρα.

Αργότερα, την κάλεσαν για να την ενημερώσουν ότι το παιδί της είχε δαγκωθεί από ένα άλλο παιδί. Παράλληλα δείτε άλλη μια συγκλονιστική ιστορία με όταν ζευγάρι πίστευε πως είχε την καλύτερη νταντά, όμως η κάμερα την κατέγραψε να κάνει κάτι αρρωστημένο στο παιδάκι...

Μητέρα είδε το μωράκι της με δαγκωνιές

Οι γονείς σοκαρίστηκαν όταν ήταν την κορούλα τους με δαγκωνιές

Αυτό που η Blinoy και ο σύζυγός της δεν περίμεναν με τίποτα, ήταν να βρούνε την Eliana να καλύπτεται με περίπου 10 σημάδια από δαγκωνιές, σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο. Όταν είδαν τα ντοκουμέντα του βίντεο που είχε καταγράψει η κάμερα, σοκαρίστηκαν.

Ένα παιδί δύο ετών δάγκωνε την Eliana για ένα ολόκληρο λεπτό και 29 δευτερόλεπτα, πριν εμφανιστεί κάποιος από το προσωπικό για να βοηθήσει. Η αστυνομία και οι υπηρεσία προστασίας των παιδιών ερευνούν τη φροντίδα του παιδιού. Ένας ιδιοκτήτης του Busy Hands, μίλησε και είπε ότι η μάχη διαλύθηκε μόλις ακούστηκαν κραυγές.

Οι τραυματισμοί της Eliana απαιτούσαν να πάρει αντιβιοτικά. Οι γονείς της δεν έχουν αποφασίσει αν θα ασκήσουν κατηγορίες εναντίον του κέντρου φύλαξης.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share