Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Σκύλος εντυπωσιάζει με τις ικανότητες του ως πωλητής λαχανικών - Απίστευτη η αντίδραση των περιστατικών (video)

Κανείς δεν πίστευε στα μάτια του

18 Μαρτίου 2021 21:50
Σκύλος εντυπωσιάζει με τις ικανότητες του ως πωλητής λαχανικών - Απίστευτη η αντίδραση των περιστατικών (video)
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Σκύλος: Οι σκύλοι αρκετές φορές βρίσκουν τρόπους για να μας εντυπωσιάσουν με αποτέλεσμα να κάνουν πράγματα που δεν τα περιμένει κανείς όπως ο σκύλος παρακάτω που είναι ένας διαφορετικός πωλητής.

Σημειώνεται ότι πολλές φορές τα σκυλιά δεν ζουν και την καλύτερη με ένα από αυτά να φοβάται να φάει φαγητό επειδή πιστεύει ότι θα τον χτυπήσουν.

Απίστευτος ο σκύλος.

Σκύλος: Ο απίστευτος πωλητής

Ένας σκύλος φαίνεται πως είναι αρκετά καλός στην δουλειά του στο να πουλάει λαχανικά διότι όλο και περισσότεροι τον πλησιάζουν για να αγοράσουν από εκείνον.

Το περιστατικό αυτό σημειώνεται στην Κίνα όπου ο αξιολάτρευτος σκύλος προσέχει το μαγαζί του αφεντικού του όταν αυτός χρειαστεί να λείψει για λίγο. Μάλιστα, πουλάει λαχανικά στη θέση του, εισπράττοντας κανονικά τα χρήματα.
Οι πελάτες τοποθετούν τα χρήματα σε ένα κιβώτιο που είναι τοποθετημένο μπροστά από τον σκύλο, υπό το άγρυπνο βλέμμα του.

Ακόμη, ο σκύλος ανεβαίνει στη μηχανή του ιδιοκτήτη του και παραδίδουν μαζί τα καλούδια στους πελάτες που τα έχουν παραγγείλει.

Δείτε το βίντεο:

Άρρωστος σκύλος μπαίνει σε ιατρείο για να ζητήσει βοήθεια - Η αντίδραση των γιατρών συγκλονίζει (video)

Σκύλος: Ένα συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία όπου ένας σκύλος μπήκε σε ιατρείο και ζήτησε βοήθεια επειδή ήταν άρρωστος.

Σημειώνεται ότι ένας σκύλος δεν θέλει να βγει καθόλου βόλτα με την ιδιοκτήτρια του να τον βγάζει με το ζόρι και αυτός να αντιδρά με αστείο τρόπο.

Σκύλος: Το συγκλονιστικό περιστατικό

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συγκινητικό βίντεο από τη Βραζιλία μ’ έναν αδέσποτο τραυματισμένο σκύλο να μπαίνει σε κτηνιατρική κλινική ζητώντας βοήθεια.

Στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο κτηνιατρείο Vet VIP της πόλης Ζουαζέιρο ντο Νόρτε στην πολιτεία Σεαρά της Βραζιλιάς, διακρίνονται δύο πελάτες να περιμένουν με τα σκυλάκια τους αγκαλιά στο χώρο αναμονής, όταν μπαίνει κουτσαίνοντας το αδέσποτο, ελέγχει τον περιβάλλοντα χώρο και κάθεται κοντά στην είσοδο. Η κτηνίατρος, που καθόταν πίσω από τον γκισέ, πλησιάζει το σκυλί κι εκείνο σηκώνει το λαβωμένο πόδι του προς το μέρος της κουνώντας την ουρά του. Η κτηνίατρος διαπιστώνει ότι ένα νύχι είχε μπει στο πόδι της σκυλίτσας και περιποιήθηκε το τραύμα της, ενώ περαιτέρω εξέταση έδειξε ότι το αδέσποτο είχε έναν κακοήθη όγκο στην περιοχή των γεννητικών οργάνων που απαιτούσε χημειοθεραπεία.

Απίστευτο αυτό που έκανε ένας σκύλος.

Το σκυλί βρήκε το κτηνιατρείο πιθανώς λόγω της οσμής άλλων ζώων στο χώρο, είπε η κτηνίατρος. «Δεν αιμορραγεί πλέον και δεν δείχνει σημάδια να πονάει. Αντέδρασε καλά στην πρώτη χημειοθεραπεία και θα δούμε πόσες ακόμη θα χρειαστεί. Είναι πολύ καλά, μια έξυπνη σκυλίτσα, πολύ διαφορετική απ’ όταν ήλθε εδώ», πρόσθεσε.

Η κτηνίατρος πήρε στο σπίτι της το σκυλάκι για όσο διάστημα θα αναρρώνει και καθημερινά τη συνοδεύει στην κλινική για τη συνέχεια της θεραπείας του. Η κλινική ξεκίνησε διαδικτυακό έρανο συγκεντρώνοντας 713 δολάρια, πολύ πάνω από το στόχο της, για τα έξοδα θεραπείας του αδέσποτου, που θα δοθεί για υιοθεσία, μόλις αναρρώσει.

Δείτε το βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share