Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Τρέλα» για τη Μαλέσκου: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού την πιέζουν… να τα φτιάξει με τον Χεζόνια!

Ιωάννα, πες του το «ναι»!

12 Μαρτίου 2021 12:00
«Τρέλα» για τη Μαλέσκου: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού την πιέζουν… να τα φτιάξει με τον Χεζόνια!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Τρέλα» επικρατεί στα social media από οπαδούς του Παναθηναϊκού για την Ιωάννα Μαλέσκου και ο λόγος είναι… ο Μάριο Χεζόνια, αφού πρόσφατα έχει αποκαλυφθεί πως ενδέχεται να υπάρξει μεταξύ τους ειδύλλιο και οι φίλοι των «πρασίνων» θέλουν με κάθε τρόπο και κόστος να μείνει ο Κροάτης στην ομάδα.

Από την ώρα, μάλιστα, που ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» έκανε το πρώτο του like σε ανάρτηση της εντυπωσιακής παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, πολλά έχουν ακουστεί, με αποκορύφωμα το ότι της στέλνει καθημερινά λουλούδια. Με αφορμή όλες αυτές τις φήμες, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εκλιπαρούν την Ιωάννα, ώστε να υποκύψει στο φλερτ του Σούπερ Μάριο.

Χαρακτηριστικό είναι ένα σχόλιο, που έκανε φίλος της ομάδας, ο οποίος της έλεγε πως ο Χεζόνια «είναι καλό παιδί από σωστή οικογένεια με αρχές», ενώ δεν έκρυψε, ότι από το ειδύλλιο τους κερδισμένος θα έβγαινε ο Παναθηναϊκός, μιας και θα προστίθετο άλλος ένας λόγος, για να μείνει ο παίκτης στην Ελλάδα, έχοντας ήδη μια ιδιαίτερη σύνδεση με το σύλλογο, όπως φάνηκε και στην άφιξή του.

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού την παρακαλούν... να υποκύψει στον Χεζόνια

«Ιωάννα, κάτι πρέπει να γίνει για να μείνει ο Χεζόνια το καλοκαίρι. Έχουμε κάνει υποδοχή, τρέχουμε παντού, παίρνουμε διαρκείας, θα πάρουμε και του χρόνου. Φέτος δεν πάμε γήπεδο, του χρόνου ίσως πάμε, θέλουμε να του κάνουμε κερκίδα, να αράξουμε στο ΟΑΚΑ, να πιούμε καμιά μπύρα και να γλεντάμε τον γαύρο. Σκέψου να είσαι στα επίσημα ε; Φοβερό ε; Κάνε και εσύ κάτι μπας και μείνει. Είναι καλό παιδί, από σωστή οικογένεια, με αρχές. ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13», αναφέρει το σχόλιο του φίλου του «τριφυλλιού» στο προφίλ της Ιωάννας Μαλέσκου.

Ιωάννα Μαλέσκου σχόλιο οπαδού για Μάριο Χεζόνια

Επικά σχόλια Μουτσινά για τη Μαλέσκου και… τον μύστη Χεζόνια: «Μες στα σεντόνια…»

Ο Μάριο Χεζόνια είναι ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού και… πριν καν πατήσει στην χώρα μας, ξεκίνησε να μαθαίνει τις προσωπικότητες της showbiz, με την Ιωάννα Μαλέσκου μάλλον να τον έχει εντυπωσιάσει, αφού της έκανε like σε μια εντυπωσιακή φωτογραφία της στο Instagram.

Η αλήθεια είναι, ότι η πανέμορφη παρουσιάστρια έχει φροντίσει να τη λατρέψει ο ανδρικός πληθυσμός, με την παρουσία της και την καλλιέργεια, που αναμφισβήτητα διαθέτει, να έχει καταφέρει να γοητεύσει και να την καταστήσει μια από τις κορυφαίες φετινές προσωπικότητες, με τον ΣΚΑΪ να έχει πετύχει διάνα.

Νίκος Μουτσινάς: Η Ιωάννα Μαλέσκου και... το like του Χεζόνια

Ένας από τους άνδρες, που φαίνεται να έχουν εντυπωσιαστεί, είναι και ο νέος «άσος» των «πρασίνων», ο οποίος… έπιασε δουλειά άμεσα και έκανε like στην φωτογραφία της Μαλέσκου, με τον Νίκο Μουτσινά και την παρέα του «Καλό Μεσημεράκι» να μην αφήνουν το θέμα ασχολίαστο.

Η Βάνια πήρε πρώτη το λόγο και άρχισε να λέει πως… θέλει κι αυτή έναν Χεζόνια, με τον Μουτσινά να κάνει έναν άλλο συνειρμό και να της απαντά, ότι δεν είναι σωστό να μιλά έτσι στον αέρα. Λίγο αργότερα, άρχισε να τραγουδά… ερωτικά τραγούδια για τους δύο και να λέει πώς τους φαντάζεται σαν ζευγάρι, με τη Βάνια να κλείνει αναφέροντας, ότι «θέλω έναν Κωνσταντίνο Αργυρό και μετά… Χεζόνια εγώ για τον Χεζόνια».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share