Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός ο σκύλος είναι αρκετά ενθουσιασμένος - Ο λόγος που γίνεται αυτό θα σας κάνει να απορήσετε (video)

Και όχι δεν πρόκειται για φαγητό

9 Μαρτίου 2021 11:01
Αυτός ο σκύλος είναι αρκετά ενθουσιασμένος - Ο λόγος που γίνεται αυτό θα σας κάνει να απορήσετε (video)

Σκύλος: Όπως όλοι γνωρίζουμε τα σκυλιά ενθουσιάζονται σχεδόν με τα πάντα όμως στο παρακάτω βίντεο ο συγκεκριμένος σκύλος περιμένει καθημερινά με ανυπομονησία κάτι συγκεκριμένο.

Από την άλλη ένας άλλος σκύλος γυμνάζεται καθημερινά με το αφεντικό του όμως η άσκηση που κάνουν μαζί θα σας εκπλήξει αρκετά.

Σκύλος: Ο λόγος ανυπομονησίας του

Μπορεί οι σκύλοι με τους ταχυδρόμους παραδοσιακά να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση μια σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης έχει δημιουργηθεί.

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό υποδέχεται τον ταχυδρόμο ο σκύλος που πρωταγωνιστεί σε βίντεο που έχει γίνει viral.

Πρόκειται για έναν αυστραλιανό ποιμενικό, ο οποίος σπεύδει στο όχημα του ταχυδρόμου, φέρνοντας την αλληλογραφία στο σπίτι. Το βίντεο έκανε τον γύρο του κόσμου, με τον συμπαθέστατο τετράποδο να κερδίζει τις καρδιές των χρηστών του διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο:

Κάμερα καταγράφει κρυφά τι κάνει ο σκύλος ενώ το μωρό κοιμάται - Στο 0:04 η καρδιά σας θα «λιώσει»

H κίνηση ενός σκύλου, που θεωρείται ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, για ένα μωρό θα σας ζεστάνει την καρδιά, όταν δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα. Ενώ, ένας άνδρας δεν είχε δει τον σκύλο του για 3 ολόκληρα χρόνια! Δείτε την στιγμή που τον ξανασυναντά

Το νεογέννητο μωράκι έχει πέσει για ύπνο στον καναπέ πάνω στην κουβερτούλα του. Βλέποντας πως κοιμάται βαθιά, το λαμπραντόρ το σκεπάζει προσεκτικά προκειμένου να μην κρυώσει, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι είναι ο προσωπικός του φύλακας.

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στο Youtube πριν δύο χρόνια, ωστόσο, μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 9.000.000 προβολές.

Δείτε το βίντεο:

Σκύλος πλησιάζει το μωρό που κοιμάται στην κούνια - Η συνέχεια σοκάρει (Video)

Πολλές φορές, οι άνθρωποι έχουν σκυλιά πολύ πριν να κάνουν παιδιά. Στην πραγματικότητα, τα σκυλιά μπορούν να γίνουν σχεδόν σαν τα μωρά σας. Αλλά όταν ένα ανθρώπινο μωρό εμφανίζεται, μπορεί να διαταράξει την υπάρχουσα οικογενειακή δυναμική.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ενώ, δείτε την αντίδραση ενός σκύλου, μόλις καταλαβαίνει ότι το αφεντικό του δεν βρίσκεται πια από πίσω του.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share