Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Ζευγάρι είδε στην κάμερα 3 άνδρες να πλησιάζουν την πόρτα - «Πάγωσαν» με τις κινήσεις τους (Video)

Ανατριχιαστικό περιστατικό

8 Μαρτίου 2021 13:30
Ζευγάρι είδε στην κάμερα 3 άνδρες να πλησιάζουν την πόρτα - «Πάγωσαν» με τις κινήσεις τους (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες για ένα ζευγάρι, το οποίο αντιλήφθηκε τρεις άνδρες να πλησιάζουν με απειλητικές και προσεκτικές κινήσεις την εξώπορτά τους. Μάλιστα, τα έβλεπαν όλα από την κάμερα στο κουδούνι τους.

Το περιστατικό έγινε στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών και μόλις το ζευγάρι αντιλήφθηκε την παρουσία των τριών ανδρών, άμεσα το κυρίευσε ο πανικός και η αγωνία. Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, άκουσαν την... απολογία του ενός, κάτι που τους προκάλεσε μία ηρεμία. Ενώ, την άποψή τους πως το μικρό τους μωρό έχει βασανιστεί από φάντασμα εξέφρασαν δύο νεαροί γονείς. Μάλιστα, για να στηρίξουν τις θεωρίες τους μέσω κρυφής κάμερας ανέβασαν βίντεο στα social media

Συγκεκριμένα, ο ένας από τους τρεις «δράστες», ο οποίος ήταν αυτός που είχε φτάσει πιο κοντά στην πόρτα από τους άλλους δύο, ακούγεται στο βίντεο να λέει: «Ελπίζω μόνο να μην φοβηθούν (σ.σ. οι ιδιοκτήτες). Δεν θέλουμε να σας κλέψουμε. Ένας αλιγάτορας είναι στην πόρτα σας». Δευτερόλεπτα αργότερα, με μία γρήγορη κίνηση καταφέρνει να πιάσει τον αλιγάτορα και να τον μεταφέρει σε ασφαλές μέρος.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογράφος ζουμάρει με την κάμερά του στον ουρανό και παθαίνει σοκ! Δείτε τι κατέγραψε (Video)

Απίστευτες εικόνες κατόρθωσε να καταγράψει με την κάμερά του φωτογράφος από την Αυστραλία, ο οποίος φημίζεται για τις επιτυχίες του.

Στρέφοντας την κάμερά του προς τον ουρανό, είχε όλη την τύχη με το μέρος του καταγράφοντας από πολύ... κοντά μια φανταστική βροχή μετεώρων. Ενώ, λίγους μήνες αφού είχε μετακομίσει στο νέο της σπίτι μια 24χρονη βρήκε ένα κρυφό δωμάτιο. Μόλις δείτε τι κατέγραψε με την κάμερά της θα σας σηκωθεί η τρίχα!

Δείτε το βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share