Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σκύλος πήρε τη βαφή μαλλιών του ιδιοκτήτη του και την έφαγε - Αυτό που έπαθε θα σας αφήσει με το στόμα "ανοικτό" (video)

Φαίνεται πως την είχε δει για φαγητό

5 Μαρτίου 2021 21:50
Σκύλος πήρε τη βαφή μαλλιών του ιδιοκτήτη του και την έφαγε - Αυτό που έπαθε θα σας αφήσει με το στόμα

Σκύλος: Όπως γνωρίζουμε όλοι τα σκυλιά είναι σκανταλιάρικα και παράλληλα θέλουν να "σκαλίζουν" τα πάντα μέσα στο σπίτι που μένουν με αποτέλεσμα να προκαλούν μεγάλες ζημιές.

Σημειώνεται ότι ένας σκύλος προσπαθεί να κατέβει τις σκάλες του σπιτιού του με ένα απίστευτο τρόπο με το αποτέλεσμα να προκαλεί μεγάλο γέλιο.

Συγκεκριμένα ένας σκύλος φαίνεται πως τον έπιασε η λιγούρα με αποτέλεσμα να βάλει ως "στόχο" για τροφή την βαφή μαλλιών του ιδιοκτήτη του.

Απίστευτο σκηνικό με ένα σκύλο.

Σκύλος: Η απίστευτη πράξη του σκύλου και το αποτέλεσμα που είχε

Ειδικότερα ένα άτακτο κουτάβι χάσκι μεταμορφώθηκε σε στρουμφάκι όταν δάγκωσε μια βαφή μαλλιών της αφεντικίνας του όταν όλοι κοιμούνταν. Η 23χρονη πωλήτρια, Αναστάζια Μπλακ, από το Πλίμουθ της Βρετανίας έπεσε για ύπνο με ένα άσπρο-γκρι σκυλί και ξύπνησε για να το βρει μπλε.

Η Αναστάζια άφησε το κουτί με τη βαφή στο μπάνιο, αλλά το άτακτο σκυλάκι της σηκώθηκε μέσα στη νύχτα και είχε μια λιγούρα. Ευτυχώς, η βαφή ήταν φυτική και δεν περιείχε άπειρα χημικά, έτσι ο σκύλος δεν είχε αλλεργικές αντιδράσεις, πέρα από τη μπλε γλώσσα και τα μπλε μπαλώματα στη γούνα του.

Δείτε το βίντεο:

Άστεγος άντρας αρνείται να ανταλλάξει τον σκύλο του για ένα σπίτι: "Δεν πρόκειται για χρήματα αλλά για αυτόν"

Άντρας: Τα κέντρα που είναι διαθέσιμα για να σας καλωσορίσουν δεν περιλαμβάνουν τον τετράποδο σύντροφό σας. Ο άστεγος άντρας αρνείται να φύγει από τον Kika και είναι πρόθυμος να κάνει οτιδήποτε: να πάει οπουδήποτε στη χώρα, να δουλέψει για οτιδήποτε άλλο. Ο Luis Pereira εγκαταλείφθηκε από τους γονείς του σε ηλικία 4 ετών, αργότερα υιοθετήθηκε, αλλά ο δρόμος του είχε ήδη δείξει την πορεία των ναρκωτικών.

Πριν από λίγα χρόνια συνάντησε τον Kika, τον σκύλο που άλλαξε τη ζωή του και τον έκανε καλύτερο άνθρωπο. Τώρα η εύρεση καταφυγίου είναι περίπλοκη, επειδή δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τον σύντροφό του. Εδώ και χρόνια έχουμε απαριθμήσει τα σκυλιά ως εξαιρετικά πιστά ζώα. Ίσως επειδή ανέπτυξαν έναν μοναδικό δεσμό με τον άνθρωπο ή επειδή είναι στη φύση τους να αισθάνονται καλά συνοδευμένοι, η αλήθεια είναι ότι οι ιστορίες που μας αφήνουν είναι εντυπωσιακές.

Επιπλέον, ένας άντρας που ζει στους δρόμους της Πορτογαλίας γνωρίζει πολύ καλά την αγάπη που μπορούν να προσφέρουν αυτά τα σκυλιά και δεν αλλάζει το σκυλάκι του για τίποτα στον κόσμο. Ο Luís Pereira γεννήθηκε στη Σίντρα της Πορτογαλίας και στην ηλικία των τεσσάρων εγκαταλείφθηκε από τη βιολογική του οικογένεια.

Λίγο καιρό αργότερα υιοθετήθηκε, αλλά ο δρόμος τον είχε ήδη εισαγάγει σε έναν σκοτεινό δρόμο, τυλιγμένο με ναρκωτικά. Ωστόσο δείτε άλλη μια ιστορία με έναν άντρα, ο οποίος έδωσε εντολή στον σκύλο του να μην ανέβει στο κρεβάτι - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε!

Αρνείται να αφήσει τον σκύλο του για σπίτι άστεγος άντρας

Η θετή του μητέρα τον έδιωξε από το σπίτι λόγω της συμπεριφοράς του

Λόγω της συμπεριφοράς του, η θετή μητέρα του τον έδιωξε από το σπίτι του και παρά το γεγονός ότι σήμερα έχει αντιστρέψει τη συμπεριφορά του, η εύρεση ενός νέου σπιτιού έχει γίνει περίπλοκη, επειδή πριν από μερικά χρόνια συνάντησε έναν σκύλο με το όνομα Kika, τον πιστό του σύντροφο.

Ο Λούις έχει λάβει προσκλήσεις από διαφορετικά καταφύγια, ακόμη και από το υπουργείο, για να του παράσχει βοήθεια, αλλά οι προϋποθέσεις ήταν να εγκαταλείψει τον Κίκα και για αυτόν κάτι που είναι αδύνατο. Το σκυλάκι μου είναι τα πάντα για μένα, εκτός από τα χρήματα ή ένα μεγάλο σπίτι, η ευημερία του Kika έρχεται πάντα πρώτη.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID, το χειμώνα, επέζησε από έντονες βροχές κάτω από μια σκηνή, αρνούμενος να πάει σε καταφύγιο επειδή δεν δεχόντουσαν σκύλους λόγω υγειονομικών προβλημάτων. Πριν από λίγο καιρό είχε εξασφαλίσει ένα σπίτι τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Kika από ένα ίδρυμα.

Σε αντάλλαγμα για βοήθεια με διαφορετικά καθήκοντα, ο Λούις και ο σκύλος του είχαν ένα εγγυημένο σπίτι, αλλά όταν προσβλήθηκε από μεταδοτική ασθένεια, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το μέρος, από τότε επέστρεψε στον σκληρό δρόμο.

Άστεγος άντρας αρνείται να αφήσει το σκύλο του για ένα σπίτι

Ο άστεγος άντρας υποστηρίζει ότι χάρη στον Kika άλλαξε η ζωή του

Λέει ότι χάρη στον Kika κατάφερε να αλλάξει ως άτομο. Δεν μπορεί πλέον να κάνει χρήση ναρκωτικών γιατί πρέπει να τον φροντίζει. «Γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 2019. Δεν είναι ούτε δύο ετών. Πήγα να τον αφήσω σε ένα καταφύγιο στο Πόρτο όταν ζούσα εκεί στο δρόμο. Τότε έκανα χρήση διάφορων ουσιών και αποφάσισα να τερματίσω αυτόν τον εθισμό. Δεν ξέρω πώς να εκφράσω την αγάπη μου για τον Kika, έσωσε τη ζωή μου ».

Ο Λούις με την πάροδο του χρόνου έχει αναπτύξει μια σοβαρή πνευμονία, η οποία τον κάνει να συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο δρόμο, για αυτό έχει προταθεί ότι, στη χειρότερη περίπτωση, θα τον εγκαταλείψει μόνο αν βρεθεί ένας άνθρωπος για να τον υιοθετήσει. Ο Pereira ζητά μόνο βοήθεια και δεν ενδιαφέρεται πολύ από πού προέρχεται, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να του επιτρέπει να είναι με τον σκύλο του.

Λέει ότι δεν φοβάται να εργαστεί ή να μετακινηθεί σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας. Διαβεβαιώνει ότι «δεν πρόκειται για τα χρήματα, αλλά θέλει πάνω από όλα να είναι μαζί του» . Γνωρίζει ότι έχει λίγο χρόνο και θα πρέπει να πάρει μια απόφαση σύντομα και ό, τι κι αν είναι, είναι πεπεισμένος ότι το κύριο πράγμα είναι η ευημερία του Kika πάνω από όλα.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share