Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

Σκύλος προσπαθεί να "κατέβει" τα σκαλιά του σπιτιού του - Ο τρόπος που το κάνει θα σας "ρίξει" κάτω (video)

Μέχρι και το αφεντικό του δεν άντεξε

1 Μαρτίου 2021 11:26
Σκύλος προσπαθεί να
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Σκύλος: Τα σκυλιά μπορεί να είναι αρκετά δραστήρια και να θέλουν όλη την ώρα να παίζουν όμως αρκετά από αυτά δεν φαίνεται να το κάνουν αυτό διότι θέλουν να κάθονται συνεχώς.

Σημειώνεται ότι ένας ηλικιωμένος σκύλος μετά από αρκετά χειρουργεία δεν είχε την δύναμη να περπατήσει όμως αυτό που τον έκανε να χαμογελάσει ήταν μια "ιδιαίτερη" βόλτα.

Συγκεκριμένα ένας σκύλος δείχνει κανονικά τον λόγο που δεν έχει όρεξη να κάνει τίποτα μέχρι και να κατέβει τα σκαλιά του σπιτιού που μένει.

Απίστευτος αυτός ο σκύλος.

Σκύλος: Ο τρόπος που κατεβαίνει τα σκαλιά

Ειδικότερα αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που ένα σκυλο - τεμπελάκος βαριέται τόσο πολύ, που αντί να κατέβει τη σκάλα την πάει κουτρουβάλα.

Το αστείο βίντεο τράβηξε η αφεντικίνα του Ρέτζιναλντ, που η ταχύτητα και η ζωντάνια δεν είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του. Ο τεμπελάκος άρχισε να κατεβαίνει τη σκάλα στο σπίτι κουνώντας βαριεστημένα μόνο τα μπροστινά του ποδαράκια, ενώ άφηνε το υπόλοιπο κορμί του να σέρνεται νωχελικά στα σκαλοπάτια.

Κι όταν τελικά έφτασε στο πάτωμα, ο σκύλος απλά έμεινε κάτω ξάπλα στη μοκέτα, με τα πόδια του ακόμα να ακουμπάνε στο σκαλί.

«Έλα, σήκω πάνω!» ακούγεται η αφεντικίνα του να τον παροτρύνει, αλλά το σκυλάκι βαριέται που ζει. «Ρετζ, Ρέτζιναλντ! Έλα» ξαναλέει η «μαμά» του και τελικά ο σκυλάκος παίρνει τη μεγάλη απόφαση να σταθεί στα πόδια του, επιτέλους.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Έφυγαν διακοπές και είπαν στον γείτονα να φροντίζει τον σκύλο τους - Όταν είδαν τι του έκανε όσο έλειπαν έπαθαν σοκ (Video)

Σκύλος: Το να αφήνεις τον σκύλο της οικογενείας πίσω, είναι πάντα δύσκολο έργο όταν πρέπει να φύγεις για διακοπές, ειδικά όταν δεν έχεις κάποιον που εμπιστεύεσαι για να τον φροντίσει. Μία οικογένεια σκέφτηκε να πάρει τον σκύλο τους Skylar μαζί, αλλά την τελευταία στιγμή, αποφάσισαν να προσλάβουν κάποιον για να τον κρατήσει.

Δεν φαντάζονταν ότι απόφασή τους θα επηρέαζε τον αγαπημένο τους σκύλο. Ο Skylar δεν θα ήταν ποτέ ξανά ο ίδιος, μετά τη συναναστροφή του με αυτόν τον άνθρωπο. Όταν ζήτησαν από τον James Liakos να έρθει να καθίσει με το σκύλο, η οικογένεια πίστευε ότι είχαν πάρει τη σωστή απόφαση, ειδικά αφού το κουτάβι τους έδειχνε να συμπαθεί τον άνδρα.

Ωστόσο, όταν οι ιδιοκτήτες επέστρεψαν στο σπίτι, παρακολούθησαν ένα βίντεο που τους έδειξε όλα όσα χρειάζονταν για να μάθουν το πώς ο James συμπεριφέρονταν πραγματικά στα σκυλιά. Το βίντεο ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμεναν να δουν κατά την επιστροφή τους. Σίγουρα άλλαξε το σκεπτικό τους, για το ποιοι θα συναναστρέφονται με το σκύλο στο μέλλον! Ωστόσο σοκ προκαλεί η είδηση ότι βρέθηκε αδέσποτο σκυλάκι γεμάτο με καρκινικούς όγκους.

Είπαν στο γείτονα να φροντίζει τον σκύλο και μόλις γύρισαν από διακοπές έπαθαν σοκ

Η οικογένεια ενημέρωσε τον James ότι ο σκύλος ήταν πολύ ενεργητικός

Πριν η οικογένεια φύγει για ταξίδι, ενημέρωσε τον James ότι ο Skylar ήταν ένα πολύ, πολύ ενεργητικό μικρό σκυλάκι! Αλλά αποδείχτηκε ότι και ο James δεν ήταν σαν τους άλλους και ότι είχε εξίσου την ίδια ενέργεια με το αξιολάτρευτο σκυλάκι. Όταν η οικογένεια επέστρεψε από το ταξίδι τους, ο James τους είπε να παρακολουθήσουν ένα βίντεο στο YouTube, που είχε δημιουργήσει ειδικά γι’ αυτούς.

Η οικογένεια είχε αναθέσει σε αυτόν τον άνθρωπο τη φροντίδα του γλυκού τετράποδου φίλου τους. Ανησυχούσαν γι’ αυτό και δικαίως. Το βίντεο που μοιράστηκε ο James στο YouTube, έχει προβληθεί πάνω από έξι εκατομμύρια φορές. Δεν είναι περίεργο το γιατί! Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω, για να δείτε πώς οι φροντιστές σκύλων συμπεριφέρονται πραγματικά όταν κανείς δεν τους κοιτάζει. Μα τι απίστευτος άνθρωπος!

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share