Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Απίστευτο και όμως αληθινό: Γάτα βρήκε τον καλύτερο τρόπο να κουτσομπολεύει ολόκληρη την γειτονιά (video)

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έκανε

28 Φεβρουαρίου 2021 21:23
Απίστευτο και όμως αληθινό: Γάτα βρήκε τον καλύτερο τρόπο να κουτσομπολεύει ολόκληρη την γειτονιά (video)
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Γάτα: Οι γάτες όπως γνωρίζουμε όλοι είναι αρκετά ζημιάρες αλλά και πεισματάρες στο να κάνουν αυτό που θέλουν με αποτέλεσμα να βρίσκουν δικούς τους τρόπους.

Σημειώνεται ότι όμως έχουν και τα καλά του όπου μία 64χρονη πρόλαβε ένα πρόβλημα υγείας το οποίο είχε εντοπίσει η γάτα της.

Συγκεκριμένα μία γάτα φαίνεται πως βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να μαθαίνει τα νέα της γειτονιάς χωρίς να ενοχλεί ή να την ενοχλούν.

Γάτα: Το απίστευτο κόλπο που έκανε

Ειδικότερα αυτή είναι ξεκαρδιστική στιγμή που μια γατούλα στις Φιλιππίνες στέκεται στα δυο πόδια επάνω σε καρέκλα για να δει τους γείτονες να τσακώνονται.

Ο ιδιοκτήτης της έψαχνε παντού στο σπίτι τον γατούλη του τον Ίτιμ χωρίς να μπορεί να τον βρει πουθενά. Κάποια στιγμή βγήκε στην αυλή και είδε το γατάκι του να έχει ανέβει σε μια πλαστική καρέκλα.

Ο γάτος στεκόταν όρθιος στα πίσω πόδια του και κοιτούσε με περιέργεια προς το μέρος του διπλανού σπιτιού που οι γείτονες είχαν αρχίσει άγριο καβγά. «Αυτή ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα έτσι να μοιάζει με πραγματικός κουτσομπόλης που θέλει να τα δει και να τα ακούσει όλα».

Δείτε το βίντεο:

Κάμερα καταγράφει μία γάτα να "μαλώνει" ένα μωρό για καλό σκοπό - Ο λόγος θα σας εκπλήξει (video)

Γάτα: Οι γάτες είναι από τα πιο ήσυχα αλλά και παράλληλα πιο άτακτα κατοικίδια που υπάρχουν στον πλανήτη, όμως μερικές φορές μπορούν να μας εκπλήξουν. Επίσης δείτε την αντίδραση μιας γάτας όταν δοκιμάζει για πρώτη φορά ομελέτα.

Συγκεκριμένα οι γάτες πολλές φορές μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου αλλά έχει τύχει σε αρκετές καταστάσεις να σώσουν μέχρι και τον ιδιοκτήτη τους.

Μία γάτα προστατεύει ένα μωρό.

Γάτα: H στιγμή που έσωσε το παιδί

Ειδικότερα τα κατοικίδια δεν είναι απλά μια χνουδωτή παρέα, μπορούν να γίνουν πραγματικοί φίλοι μας και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία.

Παρόλο που οι γάτες έχουν την φήμη πως είναι αδιάφορες, σνομπ και γενικά μόνιμα ενοχλημένες από τους γύρω τους, ξέρουμε πως στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ιδιαίτερα με τα μωρά και τα μικρά παιδιά φαίνεται πως αναπτύσσουν μια ξεχωριστή σχέση αγάπης.

Κατά καιρούς εμφανίζονται στο ίντερνετ πολλά βίντεο που δείχνουν πόσο προστατευτικές μπορούν να γίνουν. Παλαιότερα η γάτα που δεν άφηνε ένα μωρό το οποίο είχε διαφύγει από την προσοχή των γονιών του να ανέβει μια απότομη σκάλα είχε γίνει viral. Το ίδιο και μια άλλη που προστάτευε ένα μικρό παιδί από τη νταντά του που γινόταν επιθετική.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τώρα μια γάτα που προσπαθεί να αποτρέψει ένα μωρό από το να σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι. Και φυσικά τα καταφέρνει.

Δείτε το βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share