Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτο περιστατικό: Ρεπόρτερ πέφτει θύμα ληστείας σε ζωντανή σύνδεση (video)

Καθόλου ενοχλημένος ο ληστής από την παρουσία της κάμερας

25 Φεβρουαρίου 2021 08:23
Απίστευτο περιστατικό: Ρεπόρτερ πέφτει θύμα ληστείας σε ζωντανή σύνδεση (video)

Ληστεία: Ένα απίστευτο και τρομακτικό περιστατικό συνέβη στο Εκουαδόρ όταν ένα ρεπόρτερ έπεσε θύμα ληστείας μπροστά σε ζωντανή μετάδοση.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες ένας ανήλικος σκότωσε έναν από τους δύο ληστές που είχε μπει μέσα στο σπίτι του και είχαν πυροβολήσει τη γιαγιά του.

Συγκεκριμένα ένα άγριο περιστατικό σημειώθηκε στο Εκουαδόρ όπου ένας ρεπόρτερ και ο κάμεραμαν έπεσαν θύματα ληστείας την ώρα που ήταν σε ζωντανή σύνδεση.

Στο Εκουαδόρ έγινε ένα απίστευτο περιστατικό.

Ληστεία: Το χρονικό της ληστείας

Ειδικότερα ένας δημοσιογράφος στο Εκουαδόρ καθώς και το συνεργείο του έζησαν κάτι αδιανόητο – αφού την ώρα live σύνδεσης ένας ληστής στάθηκε μπροστά τους με ζητώντας τα κινητά τους τηλέφωνα.

Στις 12 Φεβρουαρίου, ο Diego Ordinola, δημοσιογράφος του DirecTV Sports του Εκουαδόρ, βρισκόταν έξω από το Isidro Romero Carbo Monumental Stadium, την έδρα του ποδοσφαιρικού συλλόγου της Βαρκελώνης, όταν ένας άντρας που φορούσε καπέλο του μπέιζμπολ και μάσκα προσώπου τον πλησίασε και έβγαλε όπλο.

Ο ληστής ζητά τα τηλέφωνα τους και μόλις ένας από αυτούς παραδώσει το smartphone του, τρέχει, αφήνοντας την ομάδα σε σοκ.

«Δεν μπορούμε καν να δουλέψουμε ήσυχα. Αυτό συνέβη στις 18 Φεβρουαρίου στη 13:00 έξω από το Estadio Monumental», δήλωσε ο Diego Ordinola ποστάροντας το βίντεο του περιστατικού στο Twitter. Το βίντεο έχει ήδη προβληθεί εκατοντάδες χιλιάδες φορές μόνο στο Twitter και έκτοτε εξαπλώνεται σε άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε το βίντεο:

35χρονη γυναίκα καθυστέρησε 24χρονο ληστή κάνοντάς του στοματικό έρωτα

Έναν ιδιαίτερα πικάντικο τρόπο βρήκε μια 35χρονη γυναίκα για να να καθυστερήσει έναν 24χρονο ληστή και να του αποσπάσει την προσοχή μέχρι να εμφανιστούν οι αστυνομικοί.

Ο κλέφτης, 24 ετών, φέρεται να ανάγκασε ένα μέλος του προσωπικού ενός βενζινάδικου να του παραδώσει τα μετρητά στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Ο υπάλληλος στη συνέχεια διέφυγε και αφού πρώτα φέρεται να γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο από τον ληστή. Ενώ, ένα βίντεο ντροπής από κρυφή κάμερα με ληστή να μπαίνει στο σπίτι 90χρονης γιαγιάς έρχεται στο φως της δημοσιότητας καταγράφοντας τη φρίκη!

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASR, επικαλούμενο μια αστυνομική πηγή, τότε ήταν που μια μυστηριώδης γυναίκα μπήκε στο βενζινάδικο, πρόθυμη να βοηθήσει το προσωπικό να σταματήσει τον κακοποιό.

Γυναίκα καθυστέρησε ληστή κάνοντάς του στοματικό έρωτα

Η γυναίκα – που πιστεύεται ότι δεν είναι υπάλληλος του βενζινάδικου – φέρεται να έκανε μια πράξη στοματικού έρωτα στον 24χρονο κλέφτη σε μια προσπάθεια να τον σταματήσει από το να δραπετεύσει.

Ένα μέλος του προσωπικού είχε ήδη καλέσει την αστυνομία που έφτασε για να ανακαλύψει τη γυναίκα και τον ληστή ξαπλωμένο γυμνό στο πάτωμα.

Δεν είναι σαφές εάν η 35χρονη Τσέχα – που ονομάζεται Σόνα – προέβη στην πράξη αυτή στον άνδρα από τον φόβο της ότι θα της επιτεθεί.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Μπρατισλάβα, Μίχαλ Ζάιφ, είπε στο TASR: «Σε ένα από τα δωμάτια οι αξιωματικοί βρήκαν τον άνδρα να δέχεται στοματικό έρωτα από τη νεαρή γυναίκα».

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Σόνα είπε στην αστυνομία όταν έφτασαν: «Πάρτε τον επιτέλους, δεν μπορώ άλλο».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share