Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

8χρονη έτρωγε ότι έβρισκε μπροστά της και έφτασε 190 κιλά - Σήμερα είναι μόνο 40 και κανείς δεν την γνωρίζει (Video)

Ολική «μεταμόρφωση»

20 Φεβρουαρίου 2021 18:06
8χρονη έτρωγε ότι έβρισκε μπροστά της και έφτασε 190 κιλά - Σήμερα είναι μόνο 40 και κανείς δεν την γνωρίζει (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η 8χρονη Jessica Leonard ζύγιζε 190 κιλά με αποτέλεσμα να θεωρείται το παχύτερο παιδί στον κόσμο. Σήμερα είναι μόνο 40 και κανείς δεν την γνωρίζει. Επίσης, μία γυναίκα ζύγιζε 193 κιλά και δυσκολευόταν να περπατήσει. Σήμερα αδυνάτισε 111 κιλά και μας αποκαλύπτει πως τα κατάφερε!

Η μητέρα της είχε αναφέρει σε συνέντευξη ότι η Jessica έτρωγε συνεχώς, τουλάχιστον μία φορά κάθε δύο ώρες, και κάθε φορά που προσπαθούσε να την σταματήσει χαλούσε τον κόσμο με τις φωνές της.

Δεν ήταν έκπληξη όταν το υπερβολικό βάρος άρχισε να της προκαλεί προβλήματα υγείας. Δεν μπορούσε να περπατήσει ούτε καν να σταθεί με αποτέλεσμα να μπουσουλάει στο πάτωμα και να μην μπορεί να πάει στο σχολείο. Όμως η κατάσταση χειροτέρεψε και η Jessica ανέπτυξε ξαφνικά αναπνευστικά προβλήματα και έγινε εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Εκεί για καλή της τύχη επενέβησαν κοινωνικοί λειτουργεί από την υπηρεσίες προστασίας νέων και αποφάσισαν να την στείλουν σε ένα ειδικό καμπ αδυνατίσματος. Η μεταμόρφωση ήταν πραγματικά απίστευτη αφού μετά από ένα πρόγραμμα δίαιτας, ειδικής διατροφής και άσκησης η Jessica κατάφερε να χάσει 140 κιλά

Δείτε το video:

28χρονος ζύγιζε 320 κιλά - Μόλις δείτε πως είναι σήμερα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας (Video)

Ένας 28χρονος ζύγιζε 320 κιλά και δυσκολευόταν ακόμη και να κουνηθεί. Μόλις δείτε παρακάτω στο βίντεο πως είναι σήμερα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Επίσης, μια 22χρονη έκανε ολοκληρωτική «μεταμόρφωση» καθώς κατάφερε και έχασε 80 κιλά και άλλαξε εντελώς τη ζωή της

Το μόνο πράγμα που φαινόταν να τον κάνει να νιώθει καλύτερα ήταν να κάνει bullying σε bodybuilders που έβλεπε στο διαδίκτυο. Ο Jesse έγινε ένα τρολ του διαδικτύου που κρυβόταν πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του και προσπαθούσε να κάνει τους άλλους να νιώθουν άσχημα για την υγεία και την εμφάνισή τους. Στο μεταξύ όμως, ήταν πολύ δυστυχισμένος και ντρεπόταν για το σώμα του.

Τελικά, οι bodybuilders απελπίστηκαν από τις προσπάθειές του και του ζήτησαν να τους δείξει φωτογραφίες του, αφού πίστευε πως ήταν “πολύ καλύτερος” από εκείνους.

Έτσι και έκανε. Αλλά αντί να τον κοροϊδέψουν για την εμφάνισή του, όπως έκανε εκείνος, υποσχέθηκαν να τον βοηθήσουν. Σήμερα είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος και εσωτερικά και εξωτερικά.

Δείτε την εκπληκτική του «μεταμόρφωση»:

TAGS
 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share